У Козині відбувся концерт «Моя родина – України краплина»

20 Травня 2018, 22:20
4448

Для селян організували концерт «Моя родина – України краплина» присвячений Міжнародному дню сім`ї.

У маленькому селі Козин дуже гарно налагоджена робота клубу. Залежно від вподобань і талантів відвідувачів, тут можна поспівати, потанцювати, спробувати себе в ролі драматичних артистів,  зіграти більярд, подивитися фільми, або просто поспілкуватися з приємними людьми за чаєм зі смаколиками.

Заклад культури вабить не тільки любителів змістовно проводити  дозвілля, а й тих хто хоче отримати насолоду від української пісні та слова, просто переглянувши концерт. Тим більше, що  завідуюча клубом Олена Карпук, постійно організовує різноманітні заходи. Останній концерт «Моя родина – України краплина», присвячений він був Міжнародному дню сім`ї, з теплом і вдячністю ще довго будуть згадувати не тільки в Козині, а й у сусідніх селах.

Возвеличуючи українську родину віршованими рядками, свято розпочали талановиті ведучі Іванна Кулюк та Михайло Трохимчук. Далі, щонайменше, півтори години аматори сцени дарували глядачам приємні емоції.

Нікого не залишила байдужим солістка Наталія Оксенчук, пісня «Я люблю вас батьки» линула залом та проникала в кожне серце. А коли на сцену вийшов дует у складі Наталії Степанюк та Марії Вознюк з піснею «Шануйте батьків наших рідних», глядачі вже не стримували сліз.

Яскравого запалу додала святу наймолодша учасниця Олександра Ляшуга виконавши веселу «Там червона калина, мов святий оберіг».  Гостя з села Переспа Мар`яна Дудик заспівала проникливо «Татусеві».  Гідно оцінили глядачі соло на скрипці, яке подарувала Анастасія Кулюк, а виступ тріо юних козачат, став справжньою родзинкою заходу. Музичні композиції перепліталися зі зворушливими віршами, які читали Соломія Стременюк, Тетяна Бобрович та Соломія Пилипчук.

Хвилі аплодисментів котилися залом, коли вокальна жіноча група виконувала жартівливі пісні. Ноту гумору підхопили учасники драматичного гуртка, показавши глядачам веселі сценки «Куми», «Панянка-селянка», «Мій онук».

А яке ж свято без танців? Молодіжний танцювальний гурт по справжньому «запалив», емоції артистів передавалися глядачам та переростали в шквал оплесків.

А коли соліст Володимир Архипчук, на завершення свята, виконував «Україно, розквітай», мабуть, кожному вірилося, що з такою молоддю, як була в цей день на сцені, наша країна насправді, квітнутиме.

1

2

1



2



2






1

1

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024