Рожище: вихованці реабілітаційного центру побували на ранковій руханці

20 Травня 2018, 17:50
3146

Недільний ранок у Рожищі розпочався активно – із зарядки.

Нагадаємо, щотижневу ранкову руханку для рожищан організував депутат райради від «Об'єднання «Самопоміч» Володимир Паламар, за підтримки професійного фітнес-тренера спорткомплексу Plaza Людмили Волощук.

У неділю, 20 травня, участь у ранковій зарядці взяли вихованці Рожищенського навчально-реабілітаційного центру на чолі з вихователем Вікторією Киричук

«Веселий ритм та хороший настрій полонив дітей. Вони весело повторювали вправи та щиро посміхалися. Хочемо висловити слова подяки тренеру Людмилі Волощук та усім організаторам. Прогулянку завершили іграми на дитячому майданчику та «перекусом» смачним морозивом», - каже пані Вікторія.



Рожищани, не забувайте, що спорт у сучасному суспільстві посідає особливе місце. Він робить наше життя багатшим і змістовнішим, додає здоров'я, радості спілкування, сприяє фізичному та духовному розвитку, вчить співпереживати і підтримувати.

Тому не зволікайте і наступного разу обов'язко прийдіть на зарядку. Проводитимуть її щонеділі об 10 год (крім неділі на яку припадає День Святої Трійці).

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024