«Смугастий Носоріг» – місце щасливих, творчих та освічених дітей

16 Травня 2018, 13:09
3144

У дитячому розважальному комплексі «Смугастий Носоріг» знаходиться унікальна у Луцьку творча майстерня.

Її унікальність полягає у стилі та послугах, які вона надає.


На базі творчої майстерні є художня школа для дітей віком від 3-ох років. Там проводиться навчання основ образотворчого мистецтва, знайомство з різноманітними жанрами у мистецтві, цікава навчальна програма за віковими групами. Індивідуальний підхід, безперервна комунікація з дітьми під час занять та перерви з чаюванням, які допомагають дітям відчувати себе вільно та комфортно. Кожна робота учня прикрашається різноманітними матеріалами та вдосконалюється до довершеного стану.



У студії працює кваліфікована команда викладачів, які допоможуть розвинути у Вашій дитині любов до прекрасного, фантазію та креативне мислення. І саме завдяки постійній комунікації, відкритості та любові, викладачі стають новими друзями для дітей.

Головною унікальністю творчої майстерні «Смугастий Носоріг» є послуга «майстер-клас у будь-який час».

Щодня з 11:00 до 21:00 батьки мають змогу привести дитину на майстер-клаc та залишити виготовляти поробку із запропонованих у майстерні. Майстер-класи дуже різноманітні, як і по складності, так і по тематиці та процесу виготовлення. Пропонуються: фетрові брошки та прикраси, головні убори, листівки, об’ємні аплікації та картини, закладки, розпис гіпсових фігурок, тощо. Послуга дає можливість створити унікальний та функціональний виріб за короткий час, а батькам, тим часом, вирішити важливі справи, сходити за покупками, в кінотеатр або просто попити кави з друзями.


Творча майстерня проводить майстер-класи на Днях народженнях, а також виїзні майстер-класи у школах, садочках, на вечірках. Окрім цього, відбуваються щонедільні майстерки від цікавих майстрів Луцька та безкоштовні майстер-класи на свята.

Перевагою навчання у художній школі «Смугастий Носоріг» є постійні знижки на ряд послуг у розважальному комплексі «Смугастий Носоріг».

«Смугастий Носоріг» – місце щасливих, творчих та освічених дітей.

м. Луцьк, просп. Президента Грушевського, 2

РЦ «Промінь», 2-й поверх

Довідка: +380 (66) 770 07 50.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39