ФутболНаРайоні: Огляд матчів 4 туру чемпіонату Рожищенського району

15 Травня 2018, 17:40
3898

У неділю, 13 травня, відбулися три матчі 3 туру чемпіонату району з футболу.

Підсумувавши усі результати, можна ще раз переконатись, що футбол – дуже непередбачувана гра. А поки переходимо до огляду матчів.

«Не так сталось, як гадалось!», - такою фразою можна охарактеризувати матч «КСПТ» (Рудня) – «Кременець», де руднянські футболісти вдруге поспіль поступилися супернику на своєму стадіоні.

Цього туру до с. Рудня завітав «Кременець», який вже встиг обіграти «Топільно» та «Юність». Матч запам’ятався взаємним обміном гострих атак, що призвели до забитих голів обома командами. Боротьба за 3 очки тривала до останніх хвилин, і тут більшу жагу до перемоги проявили саме гості, які й виграли гру з рахунком 1-2. Висновок по грі: «КСПТ» поки не на всі 100 % використовує потенціал гравців, а команда «Кременець» поставила серйозні завдання на цей чемпіонат.

Другий матч огляду подарував зливу забитих м’ячів. Невпевнений новачок ФК «Жидичин» поки не може набрати бодай очко. Цього разу третьої підряд нищівної поразки завдали хлопці з ФК «Духче». Фактор власного поля ніяк не допоміг господарям, адже вже на перших хвилинах гості відкрили рахунок і продовжили вражати ворота суперника далі. Проте, місцева команда не збиралася покидати поле без голів та все-таки забила два м’ячі престижу. Фінальний результат – 2-11 на користь гостей.

Як і очікувалось, ключовий поєдинок туру між «Соколем» і «Топільном» не був щедрим на голи. У футболі головне – не пропустити. За таким принципом старались грати обидві команди. Та все ж, в домашніх матчах ФК «Сокіл» рідко втрачає очки, що й підтвердилось в неділю. Два забиті м’ячі у першому таймі стали запорукою успіху команди в цій грі. У другому таймі ситуація на полі дещо вирівнялась, але взяття воріт хоч однією з команд вболівальники більше не побачили. Підсумок – справедливі 2-0 за господарями.

Позаду 4 тури чемпіонату, а 20 травня очікуємо чотири матчі наступного.

Трійка лідерів після 4 турів виглядає наступним чином: «Торпедо», «Сокіл», «Кременець». До уваги фанатів турнірна таблиця.

1

1







1

1






 

Коментарі
15 Травня 2018, 21:26
Ей рудня...набери їм всім зад
16 Травня 2018, 19:34
Да Рудня, роздвигай булки
17 Травня 2018, 17:50
Команди ФК "Юність" не має. Є тільки ФК "Переспа"
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024