Кому заважали лавки на дитмайданчику в парку?

29 Березня 2016, 11:00
2031

Видається, що тема особистісної культури деяких містян ніколи не застаріє. На жаль.

Тільки нещодавно Район.Рожище писав про відремонтовану дитячу гірку, як з'ясувалося, що лавки на сусідньому майданчику для більш старших діток, що навпроти, недорахувалися дерев'яних дощок на сидіннях.

Чиєюсь "дбайливою рукою" на двох лавках дощечки відірвано одна за одною. Так, наче добрий господар під покровом ночі збирався замінити старі вицвілі від часу дошки на нові добротні. А якщо серйозно — ніби хтось змагався на швидкість у марнуванні майна міської громади.

Місцева дітвора каже, що лавки зіпсуті вже зо два місяці. Можна тільки здогадуватись, хто займається вандалізмом. Хлопчаки-підлітки, які вечорами зграйками круженяють без діла біля майданчиків, чи любителі оковитої, які в сутінках займаються своєю "зелено-синьою" справою.

Здавалося б, от би цю фізичну силу та на добру справу — наприклад, ставок почистити, сміття позбирати в парку під час весняної толоки. Добрих справ вистачає!

Хоч би як там було, факт лишаться фактом. Бракує культури. Як і контролю. Внутрішнього - з боку батьків чи рідних. Зовнішнього - з боку правоохоронних органів, які через реформу поліції поки що не спромоглися патрулювати вулиці.

Втім, як поінформував Район.Рожище майор поліції Богдан Дем'янчук, наразі поліцейські вже чекають штатний розпис із зазначенням функціональних обов'язків. Тоді на повну запрацює сектор реагування патрульної поліції у складі 16 осіб. На Рожищенський район планується два екіпажі, з урахуванням: 1 патрульна машина – на 25 тисяч населення.



На цій лавці
На цій лавці "добродії" ще лишили трохи дощок.

 

Коментарі
30 Березня 2016, 17:36
<p>Да як вже набридло ......</p>
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024