У Рожищі святковим концертом вшанували матерів

14 Травня 2018, 14:14
6474

У Рожищі відбувся святковий концерт до Дня матері «Мамо, мамо, вічна і кохана».

День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому, що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

«Мамо, мамо, вічна і кохана» - під такою назвою 13 травня в РД «Просвіта» відбувся святковий концерт присвячений Дню матері.

Гостей мистецького дійства зустрічав народний аматорський духовий оркестр РД «Просвіта».

3
Гостей мистецького дійства зустрічав народний аматорський духовий оркестр РД «Просвіта»
Гостей мистецького дійства зустрічав народний аматорський духовий оркестр РД «Просвіта»


А в холі РД «Просвіта» усі охочі мали змогу стати учасниками відкриття виставки картин «Весняна гармонія кольору. Мамі…». На виставці були представленні картини талановитих художників нашого краю - Анни ЛукасевичЗоряни Рубан-Головчук, Євгена Лавренюка Євгена, Маргарити ПаламарчукОксани Шатунової, Ірини Стефурак, Віталія Шевченка, Володимира Фугеля, Наталії Барановської, Алли Харчук, Миколи Мамчука та Миколи Савчука.

1

2

4

«У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, коли травами і квітами замаїться земля, теплий весняний вітер приносить до нас Свято Матері», - такими словами розпочала концертну програму чарівна ведуча свята – Наталія Марценюк.

«Коротке слово – мама, але які надлюдські глибини скарбів містить воно в собі! Усе життя  із серця б’є великим невичерпним джерелом безкорисна любов до своїх дітей. Усе її життя – це безмежна  любов і самопожертва, пробачення провин.

Мама створена з добра і любові, з терпіння і великої  мудрості. Слово «мама» росте з нами тихо, як ростуть дерева, сходить сонце, розцвітає квітка, як тихо світить вечорова зоря, і гладить по голівці рідна рука.

Мати – захист і притулок для дитини, вона її опора і совість. Все, що є в нас найкращого, все від неї, від рідної неньки…», - мовила ведуча і зазвучала пісня «Мамо, мамо, вічна і кохана» у виконані соліста РД «Просвіта» Сергія Горбача.

7

2

5

Цього дня було багато гарних композицій у виконанні народного аматорського ансамблю народної музики «Любо» (керівник Сергій Горбач), тріо «АКВА» студії вокального та сольного співу «Зорепад» БДТ (керівник Людмила Семера), молодшої вокальної групи «Грайливі нотки», студії вокального та сольного співу «Зорепад» БДТ (керівник Людмила Семера), солістки РД «Просвіта» Валентини Добровольської, солістки РД «Просвіта» Світлани Павлючик, Народного аматорського фольклорного ансамблю «Писанка» РД «Просвіта» (керівник Валентина Добровольська), солістки РД «Просвіта» Тетяни Новосад.

3

1

1

2

Щемлива композиція «Сон про маму» та неймовірно гарне її виконання молодшою групою хореографічного ансамблю «Ексклюзив» БДТ (керівник Людмила Волощук), викликала у багатьох присутніх сльози. Адже діти так чутливо, за допомогою танцю, передали біль та тугу дитини з сиротинця, яка найбільше в світі хоче відчути материнську любов.

7

Натомість драйву та веселощів додали яскраві та запальні вихованці Алли Ковальчук – учасники середньої та старшої групи зразкового ансамблю танцю «Росинка» Рожищенського БДТ

3

3

4

Родзинкою свята та приємним сюрпризом став для глядачів виступ на рожищенській сцені талановитих гостей - квартету «Акорд» у складі заслужених артистів України Олега Гонтара, Миколи Палія, Віктора Мрочка, Андрія Зарицького, заслуженого артиста естрадного мистецтва України Олександра Голощука та народного артиста України Василя Чепелюка.

1

1

1

1

3

1


БІЛЬШЕ ФОТО ДИВІТЬСЯ У ФОТОРЕПОРТАЖІ - Рожище: відбувся святковий концерт до Дня матері.

Коментарі
15 Травня 2018, 11:58
ну це ж треба такий гарний концерт завершити таким препаршивим виконанням Червоної рути. Івасюк як би почув пропав би із стиду і "подякував" Вам щиро.Жодного ансамблю,кожен ричить своє шо хоче і як хоче,невідомо якими гармоніями.Вам що слон на вухо наступив??? Але Чепелюк солідний,відомий,талановитий артист і підписався на таке аматорське виконання....напевне Горбач попросив трошки словесно підняти його на сцені БК
15 Травня 2018, 12:39
Ви праві халтура з халтур..... Запічатали го....
16 Травня 2018, 13:23
Главней всего погода в доме а остальное суета співай пісень приблизно мамо аж до ста. так сказала Танька мамі - Валька з вібраційним старим не чистим голосом і писанка раді старатися співати з відомими в області артистами , в бочку меду влили ложку дьогтю. поважаючі себе артисти не вийшли б на сцену з таким непрофесійним виконанням , як стара добровольська і її фольклор а Чепелюк співав взагалі під плюсовку. Хочемо чути і бачити на сцені молодих нашх виконавців Василя Закреву з його квартетом Надію Козій , Віку Гурську Наталку Войтович Артура Смірнова Оксану Пашковську ... , а вас родино, за лаштунками. Директоре , по меньше себе, а виявляй, нових талановитих молодих виконавців і оновлюй ними сцену. А професіонали - артисти можуть приїхати з власним концертом І ми будемо їм раді . Не приписуй собі цих заслуг.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024