Рудня: для селян показали виставу «Один день з життя сім’ї»

14 Травня 2018, 10:30
3358

Яскраво, цікаво та весело відбулося свято Дня матері у БК села Рудня.

У неділю, 13 травня, працівники Будинку культури села Рудня спільно з завідуючою бібліотеки Галиною Забокрицькою організували розважальний захід присвячений Дню матері та Дню родини.

У програмі концертної частини звучали пісенні вітання присвячені найдорожчим та найближчим людям. Учасники гуртка художнього слова продемонстрували глядачам сценку «Один день з життя сім’ї».

Після чого всім охочим було запропоновано взяти участь у конкурсних змаганнях між родинами. Члени команд охоче демонстрували свої творчі таланти, ділились секретами родинних страв та розповіли про цінності та багатства кожної сім’ї.

По підбиттю підсумків переможці були нагороджені головою журі Світланою Якимлюк грамотами та цінними призами, які були закупленні Руднянською сільською радою.

На завершення дійства глядачі могли переглянути виставку вишиваних робіт та ляльок-мотанок. Кожен з присутніх пішов додому з хорошим настроєм та гарними враженнями.

Олена Зінчук


1

1






1

 

Коментарі
14 Травня 2018, 13:47
пані шинкарук молдодчинка.
14 Травня 2018, 18:06
Я задоволена ,що моя дитина приймає участь в концерті. Вдячна організаторам за проведення свята в селі, тільки мало прийшло людей.
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024