Демобілізованим рожищенцям пропонують безкоштовне навчання та працевлаштування в ЄС

28 Березня 2016, 12:00
1604

ГО «Товариство українських офіцерів», «Спілка офіцерів резерву Польщі», Польсько-українська господарча палата разом з Польською торговою палатою пропонують програму безкоштовної професійної перепідготовки учасників, ветеранів АТО та членів сімей загиблих військовослужбовців, інформують у мерії.

Громадянин України, який брав або бере участь в антитерористичній операції на сході України  і отримав відповідне посвідчення учасника бойових дій, має можливість при наявності досвіду роботи не менше 3-х років за спеціальностями: муляри, арматурники, бетонники, тесляри та інші, пройти  перенавчання протягом 6 місяців на території Польщі. По закінченню навчання вони здадуть іспити і отримають кваліфікаційне посвідчення європейського зразка. За бажанням учасників програми передбачається легальне працевлаштування в країнах Європейського Союзу. Під час навчання гарантується забезпечення житлом за рахунок польської сторони.


Ті, хто має бажання пройти профадаптацію за зазначеними професіями, необхідно повідомити Управління соцзахисту РДА до 30 березня за телефоном 2-13-02 або на електронну адресу: [email protected]

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39