11 травня: ювілей святкує директор Кременецького клубу

11 Травня 2018, 05:30
2343

11 травня на ювілейну сходинку свого молодого життя ступив життєрадісний та привітний, щирий та талановитий директор клубу села Кременець – Микола Сидорук.

Щиро вітаємо іменинника! Бажаємо сонця на душі, радості та оптимізму. Нехай здійснюється усе задумана, а Небеса дарують силу, натхнення та наснагу реалізувати усі плани та проекти.

Родинного Вам, Миколо, затишку, любові, нових творчих досягнень і професійного зростання. Бажаємо міцного здоров’я, завжди світлого настрою та Божого благословіння на усі справи. З днем народження!

День ангела святкують:  Анна (Ганна), Віталій, Кирило, Максим.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

11 травня в історії: 90 років тому (1928) у Нью-Йорку розпочалась перша у світі регулярна трансляція телепередач.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: православна церква вшановує пам'ять апостола від 70 Ясона та інших.

Погода: Сьогодні очікується +14..+22 °C, без опадів, слабкий вітер. Завтра: +15..+22 °C, без опадів, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди:  Цей день пов'язаний з початком збору березового соку, яким поїли хворих. Також поправити здоров'я допомагав теплий (південний) вітер, характерний для цього дня. У давнину спостерігали за погодою вночі: якщо вона була теплою, а небо було зоряним, значить буде хороший врожай.

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!


 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром