ФутболНаРайоні: Огляд матчів ІІІ туру чемпіонату Рожищенського району з футболу

09 Травня 2018, 08:30
3209

ІІІ тур чемпіонату Рожищенського району з футболу видався доволі яскравим та насаченим.

ФК «Топільно» на своєму стадіоні доволі легко і впевнено обіграв новачків чемпіонату ФК «Жидичин».

На шість пропущених м’ячів у власні ворота гості не спромоглися відповісти ні разу. Висновок по грі: торішній призер набирає обертів, а «Жидичин» поки не адаптувався до Рожищенського футболу. Підсумковий рахунок – 6-0 на користь господарів.

Центральний матч туру між ФК «КСПТ» (Рудня) та ФК «Торпедо» (Копачівка) не виправдав своїх сподівань і не подарував запеклої боротьби між командами. ФК «Торпедо» здобула перемогу завдяки хорошій зіграності команди, кращій фізичній підготовці та індивідуальності гравців. Хоча й гольові моменти мали обидві команди, відзначитись у воротах суперника вдалось лише чинним чемпіонам району. Фінальний результат – сухі 0-5 на користь «Торпедо».

Цікавим з тактичної точки зору був матч між командами «Кременець» та «Духче». Гості приїхали набирати перші очки в чемпіонаті, та й господарі матчу, аж ніяк не хотіли поступатись в рідних стінах. У підсумку, при доволі рівній грі та видовищності гольових моментів з обох сторін фортуна посміхнулась гостям і три залікові пункти поїхали в Духче. Підсумок – 0-2.

Без сенсації відбувся й матч в Соколі, де місцева команда приймала на своєму стадіоні «Юність» з Переспи. Підтримка вболівальників та фактор домашнього поля ще в першому таймі зробили внесок в перемогу господарів – 5-0. Другий тайм пройшов більш спокійно при зустрічних атаках команд, проте забитим м’ячем «Юність» відзначитись не змогла. Натомість «Сокіл» закріпив результат ще одним голом і підсумковий рахунок засвідчив впевнену перемогу господарів – 6-0.

Тур видався напрочуд цікавим, адже в кожному матчі голи забивала лиш одна команда. Чемпіонат в розпалі і вже в неділю, 13 травня стартує 4 тур.

Вболіваємо разом!

2

1


1



2

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024