«Торпедо» vs «Колос»: як пройшло футбольне протистояння

08 Травня 2018, 19:25
3080

Дербі між командами Ківерцівського та Рожищенського районів завжди мають безкомпромісний характер.

І цього разу стадіон «Колос» в Ківерцях став ареною суперпоєдинків. Спочатку юнацькі склади виявили переможця, на жаль, не на користь юнаків нашої Рожищенської ДЮСШ 2:6.

Матч дорослих складів мав підтекст реваншу, адже в першому колі копачівський колектив несподівано вдома поступився ківерчукам 0:1.

Протягом вже чотирьох сезонів це була перша поразка «Торпедо» від «Колоса» – 4 перемоги й 2 нічиїх минулих сезонів свідчили про фаворита протистояння.

Суботній матч проходив за переваги наших земляків і вже в першому таймі Дмитро Медунецький добив «круглого» в сітку, після того як воротар господарів справився з ударом Богдана Драгана.

Вже на початку другого тайму, сольний прохід лівим флангом Діми Дмитрука, завершився чудовою передачею на того ж Медунецького і 2:0 на табло.

За 5 хв господарі сквитали один м'яч, але це був вечір Дмитрука – спочатку гол-красень арбітр скасував, побачивши «офсайд», але свій розпис у воротах «Колоса» Дмитро все-таки поставив, підбивши підсумок матчу 3:1.

«Торпедо» набрало 18 очок і закріпилось на 4 сходинці. Наступну гру команда Копачівки проведе на виїзді 9 травня в Горохові проти місцевого «Агропродукту».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024