ВесілляНаРайоні: на рушничок щастя став демобілізований захисник України з Озденіжа

06 Травня 2018, 08:15
Микола та Марічка Глуми 7363
Микола та Марічка Глуми

4 травня одружився учасник АТО, боєць 24-ої Яворівської механізованої бригади Микола Глум, уродженець села Озденіж Рожищенського району.

Нагадаємо, Микола, пішов на Схід контрактником одним із перших з нашого району. Спочатку їхня бригада пройшла посилені навчання на Сумщині, а в квітні 2014 році вони вже стояли на блокпостах. Згодом – військові дії на Луганщині та Донеччині.

Особливо важко згадував захисник події в період зачистки міста Ямпіль, де загинули перші побратими, серед яких командир батальйону Віктор Ляшенко, який був для нього взірцем героїзму, відданості Батьківщині та обраній справі.

Захищаючи цілісність України, а саме так розумів свою місію перебування на Сході вояк, довелося побачити усякого. Адже війна, зі слів Миколи Глума, - не для слабкодухих.

Був період, коли солдат понад місяць оговтувався після осколкового поранення в голову у військових шпиталях Харкова та Луцька. За свою відвагу та хоробрість, президент нагородив його орденом «За мужність» ІІІ ступеня. 

Поки Микола боронив українську землю, на Млинівській землі на його повернення, чекала кохана Марійка. Вона волонтерка, а він солдат - такі сценарії часто-густо пише доля.

Святкова та очікувана подія трапилася 4 травня. Весільна церимонія проходила на Рівненщині. На святі були присутні військові побратими Миколи. 

Микола та Марійка Глуми, як ніколи раніше, вірять у світле та щасливе спільне майбутнє під мирним українським небом, яке так мужньо виборював чоловік на Донбасі.

Район.Рожище усім дружним колективом гукає: «Гірко!». Ми бажаємо молодятам завжди дивитися в одному напрямку, іти в майбутнє, міцно тримаючись за руки, і нехай ваші серця б’ються у ритмі щастя!

4

2

1

1

1

2
Микола Глум з волонтером Володимиром Добровольським та його дружиною
Микола Глум з волонтером Володимиром Добровольським та його дружиною

1

1

2
На святі були присутні військові побратими Миколи
На святі були присутні військові побратими Миколи

1

1

2

2

1

2

1




1

 

Коментарі
19 Липня 2018, 10:34
Шановні рожищани, нагадуємо, що фоторубрика ВесілляНаРайоні діє на постійній основі. Запрошує молоді сім'ї, які нещодавно одружилися, стати її героями. Надсилайте фото з вашого весілля та коротеньку історію кохання на адресу: [email protected], або ФБ Район.Рожище! Поділіться своєю радістю з нами!!!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024