Копачівка: відбулася чергова тридцять третя сесія

04 Травня 2018, 12:00
3149

Днями відбулася чергова тридцять третя сесія Копачівської сільської ради.

На порядку денному розглянули важливі для громади питання. Розпочали сесію оголошенням інформаційних повідомлень, запитів та звернень від депутатів.

На засіданні виступили завідувач Рожищенською амбулаторією загальної практики-сімейної медицини Орест Кметюк та головний лікар Рожищенської центральної районної лікарні Віктор Редзій.

Медики провели роз’яснення щодо впровадження медичної реформи на місцях. Зокрема, Орест Кметюк в подробицях розповів про розвиток первинної медицини в районі, а саме про роботу сімейного лікаря в рамках реформи та важливість підписання декларації з лікарем.

Що стосується вторинної ланки медичної допомоги, то тут поки що без змін, її мешканцям громади надаватимуть в звичному режимі, щоправда, не без направлення сімейного лікаря, повідомив Віктор Редзій.

Після оголошень та запитів – до порядку денного. Депутати практично без обговорення внесли зміни до сільського бюджету та плану регуляторної діяльності.

Під час сесії також затвердили перелік об’єктів для відбування притягнутим до адміністративного стягнення у вигляді оплачуваних суспільно-корисних робіт, а також встановили розмір кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (реконструкції, капітального ремонту) об’єктів, що здійснюватиметься із залученням бюджетних коштів. Її розмір становитиме 6 000 грн, що відповідає середньому розряду складності робіт у будівництві 3,8 при виконанні робіт у звичайних умовах.




 

Коментарі
05 Травня 2018, 02:17
не все так гладко в тій громаді
05 Травня 2018, 12:53
Як бридко дивитися на Савчука хабарника, який пішов туди, щоб дерибанить землю
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024