Комісія міськради перевірить стихійні сміттєзвалища в Рожищі

23 Березня 2016, 09:30
2980

Як поінформував Район.Рожище міський голова В'ячеслав Поліщук, перед Великодніми святами комісія міської ради разом з представниками ЗМІ організує своєрідний рейд місцями стихійних сміттєзвалищ.

Станом на сьогодні найбільше занепокоєння місцевої влади викликають сміттєзвалища на межі Рожища та Топільного, на вулиці Граничній  біля старого кладовища, біля лісопосадки, у напрямку Кременця.

Також комісія проконтролює незаконне розміщення будматеріалів та будівельного сміття не на приватній землі, а на територіях приватного користування, відсутність будинкових знаків.

— Ми вже надіслали претензійні листи декільком рожищанам щодо усунення цих недоліків.  Люди просто не укладають договорів з комунальниками на вивіз сміття і викидають його, таким чином утворюючи стихійні сміттєзвалища. Або ж підкидають сусідям. Причому це далеко не бідні рожищани, — каже В'ячеслав Анатолійович.

Стихійне сміттєзвалище між Рожищем та Топільним.
Стихійне сміттєзвалище між Рожищем та Топільним.

Почитати ще:

Хто впорядкує стихійне сміттєзвалище між Рожищем та Топільним?

 

 

Коментарі
23 Березня 2016, 14:07
ще варто булоб якось наказати тих людей які не хочуть заплатити 10 гривень за те щоб у них забрали сміття і виносять все нагло викидають в наші сміттєві ящики біля будинку, не тільки приносячи і привозячи на велосипеді але й нагрузивши в машину
23 Березня 2016, 16:26
і що вони змінять? хто їх боїться? як було сміття так і буде. треба прибирати і наказувати, а не просто "пусті" розмови говорити. вже набридло чути з уст нашого мера, що він всюди "не при справі". робіть щось, пане.
23 Березня 2016, 17:38
Для інформації: Знайомий проживає біля с.Топільно, але працює в центрі Рожищ. За його словами він регулярно сплачує в дільницю БУ належну суму, а оскільки в кінці Рожищ біля Топільно відсутні смітники він регулярно привозить сміття і викидає в будь-який смітник, що знаходиться в місті. Я рахую, що це правильно.
23 Березня 2016, 18:43
Те, що Ваш знайомий не викидає сміття на стихійні сміттєзвалища і платить за нього добре. Але сплачуючи в КП "Дільниця благоустрою" за послугу по вивезенню ТПВ він повинен виносити кульки зі сміттям в визначений графіком день і згідно норми (об'ємом 35 л на мешканця за один день збору). Викидаючи в контейнер (за який платять мешканці багатоповерхівок до яких він належить)немає жодної гарантії і контролю за нормою і таким чином Ваш знайомий може кожен день наповнювати смітники горами сміття і пред'являти квитанцію про сплату за нього.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024