2 травня: День народження святкує депутат міської ради та волонтер Вадим Зінгель

02 Травня 2018, 00:01
Вадим Зінгель 4237
Вадим Зінгель

2 травня на чергову сходинку свого молодого життя ступила чудова людина, депутат Рожищенської міської ради, волонтер - Вадим Зінгель.

Вітаємо іменинника! Нехай здійснюються і зреалізовуються Ваші, Вадиме, плани та задуми, а Господь посилає для цього силу та наснагу.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, душевного піднесення, задоволення від роботи. Нехай Вашу оселю оминають проблеми, а добро, спокій та затишок постійно супроводжують Вас.

Любові, кохання, родинного благополуччя та радості Вам на сто років! Нехай Вас оберігають Небеса!

День ангела святкують: Антон, Василь, Георгій (Юрій), Іван, Мотрона, Никифор, Христофор.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: православні християни вшановують пам'ять преподобного Іоана Ветхопечерника (Старопечерника); святителя Георгія; святителя Трифона Константинопольського. Віруючі приклоняються до чудотворних Іверської та Шуйської ікон Божої Матері.

Погода: Сьогодні очікується +16..+27 °C , без опадів, легкий вітер. Завтра: +19..+28 °C , без опадів, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди:  У цей день вшановується пам'ять преподобного Івана Ветхопещерника. У народі цього святого називали Іваном Воїном, і вірили в нього як захисника від крадіїв.

У цей день був звичай розстилати на землі полотна, класти пироги. Таким чином наші пращури пригощали весну, щоб вона дала хороший врожай. У цей час зацвітає бузина, жовта акація, польовий клен, осина.

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!

Коментарі
02 Травня 2018, 19:21
Вітаю...всього самого найкращого
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024