Рожищенські школярі посіли призове місце на обласних змаганнях з настільного тенісу

30 Квітня 2018, 13:18
4143

У Рожищі відбулися обласні змагання з настільного тенісу серед школярів.

У Рожищенській дитячо-юнацькій спортивній школі відбулися обласні змагання з настільного тенісу серед школярів. У змаганні взяли участь 15 команд з різних міст і районів Волині. Зокрема, з Рожищенського, Камінь-Каширського, Ківерцівського, Любомльського, Любешівського, Ковельського, Старовижівського, Горохівського, міста Луцька, Ковеля та Володимира-Волинського.

Після того, як головний суддя Вячеслав Сидорук ознайомив спортсменів з програмою і системою розіграшу, розпочалася «запекла» боротьба за призові місця. 

Зауважимо, що Рожищенський район у змаганнях з настільного тенісу представляли дві команди, у складі яких грали Роман Бальбуза, Богдан Жовнірук, Дарина Ходзінська, Ірина Шварцкоп, Олександр Бас, Богдан Воробей, Марта Михалюк, Олена Кравчук

В запеклій боротьбі команда Рожище №1зайняла друге місце, а команда представників Рожище №2 - п'яте. «Золото» отрили школярі команди Луцьк №1, а «бронзу» - учасники команди Луцьк №2.

Рожищенські команди до змагань підготували тренери Микола Огороднік, Ігор Давидюк, Володимир Романов

Переможці та призери були нагородженні грамотами Волинського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.















1









 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024