Рожищенські газовики стали переможцями першого етапу конкурсу професійної майстерності

29 Квітня 2018, 14:00
2654

Перший етап огляду-конкурсу відбувся в чотирьох відділеннях ПАТ «Волиньгаз» із 11 по 18 квітня.

У ньому взяло участь 13 бригад комплексно-приладового обстеження, які боролися за звання найкращої команди Волині. До складу кожної бригади входив майстер (керівник бригади) і три працівники служби КПО, які прибували на конкурс автотранспортним засобом, закріпленим за ними, - повідомляє прес-служба ПАТ «Волиньгаз».

 

Такий конкурс газорозподільна компанія Волині проводить уперше. Він відбудеться в кілька етапів. Спочатку відділення та дільниці визначали кращих працівників бригад комплексно-приладового обстеження служби контролю за виробництвом, далі – обласні змагання між командами.

Їх газовики планують провести одразу після травневих свят. Змагатимуться між собою чотири-команди переможці першого етапу конкурсу: бригада КПО Старовижівської дільниці, Володимир-Волинської дільниці, Рожищенської дільниці та перша бригада КПО Луцької дільниці.

Переможців конкурсна комісія визначила за чотирма критеріями: рівень теоретичних знань за допомогою тестування, комплексно-приладове обстеження підземного газопроводу, технічне обстеження газопроводу в шурфі  й технічне обстеження надземного газопроводу.   


Кожен етап конкурсу тривав по 40 хв., до слова, фахівцям  потрібно було обстежити ділянку надземного,  підземного газопроводів. Зокрема, на підземному газопроводі визначали вісь та глибину його залягання,  місця пошкодження ізоляційного покриття та місце витоку газу.

На надземному газопроводі перевіряли всі зварні з’єднання, місця під опорами, виходи газопроводу на поверхню землі, та різьбові, фланцеві з’єднання на предмет витоків газу.

Із поставленим завданням усі команди справилися, адже виконують таку роботу, кажуть конкурсанти, щоденно.

«Огляд-конкурс - чудова нагода нашим фахівцям удосконалити свої вміння та навички. підвищити професійний рівень і навчитись оперативно та професійно діяти в різноманітних  аварійних ситуаціях, - зазначає головний інженер ПАТ «Волиньгаз» Андрій Цибульський. - Наші спеціалісти щодня виконують важливу роботу, від якої залежить безпека волинських споживачів.

Місія компанії  незмінна - надійне, безперебійне та безаварійне постачання газу клієнтам. До споживачів області природний газ надходить по більше ніж 10-ти тисячах кілометрів газових мереж, які щодня обслуговують спецалісти газорозподільної компанії». 

29-30 травня в м.Пустомити Львівської області переможці другого етапу огляду-конкурсу демонструватимуть свою майстерність на міжрегіональному конкурсі професійної майстерності  серед команд групи РГК.




Коментарі
29 Квітня 2018, 17:31
По виноше мозгів пенсінерам, і вагітним жінкам....гандони...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024