У Рожищі буде ще один торгово-офісний центр

18 Березня 2016, 19:30
2891

Новобудова зводиться навпроти ринку Безверхого, за адресою: вул. Гагаріна, 14б. 

Назва об'єкту — Реконструкція навчально-виробничого комбінату під торгово-офісне приміщення. Замовник — Кушнірук  Олег Михайлович.

Пригадуючи суперечку в коментарях під публікацією минулорічної давності  "Чи потрібен в Рожищі ще один торговий центр?" (тоді йшлося про будівництво напроти магазину "Люкс") та небхідність у місті громадського туалету, який мав би бути передбачений при затвердженні подібних проектів, Район.Рожище звернувся за коментарем до заступника міського голови.

Відповідь була очікуваною.

— Тут ситуація така сама, як і з новобудовою напроти "Люкса", — повідомив Віталій Поліщук. — Земля була перекуплена. Новий власник зробив новий проект, який, відповідно до діючого законодавства, не обов’язково погоджувати із міською владою. Все це іде зараз через відділ містобудування архітектури РДА під керівництвом Валентина Кузавки. Міськрада на це не має жодного впливу.


Коментарі
18 Березня 2016, 23:00
Парковка на першому фото автомобілів вражає, я уявляю, що буде як відкриється ТЦ.
19 Березня 2016, 00:02
критикувати місцеву владу алла ви мастак,а от критику в свій бік не сриймаєте (попередній комент в статті про длінного ).Напевно я в саме яблочко попала.та й цензурою попахує
19 Березня 2016, 00:41
Нагадайте, будь ласка, про який коментар мова, а то я збилася з ліку, настільки, виявляється, обговорювана актуальна тема :) Це по-перше.<br/>По-друге. Де ви тут бачите критику влади?.. Тут показана ситуація, що міська влада, яка знає реальну ситуацію в райцентрі, не вирішує цього питання, навіть не має стосунку до нього. І це проблема не місцевої влади, ця проблема іде від тих законотворців, які сидять у Києві. <br/>По-третє. Це взагалі-то новина про новобудову в місті та про проблему міста, зокрема, що стосується будівництва громадського туалету.<br/>По-четверте. Будь-яка проблема - це критика тієї чи іншої структури, сторони конфлікту тощо. Якщо ви ще досі цього не зрозуміли.<br/>І наостанок, по-п'яте. Перш ніж вчити редактора не критикувати когось, перестаньте критикувати редактора і краще підкажіть тему, проблему, яка хвилює особисто вас. Або про що ви хотіли б розповісти, чим чи ким похвалитися. За це буду вдячна.<br/>Електронна адреса редакції: [email protected]
19 Березня 2016, 00:52
Так то ж ті, хто секонд привозить на базар Безверхого. В будні там машин майже немає...
19 Березня 2016, 23:16
Міський голова,як завжди, вмиває руки - я тут ні до чого не причетний. Цікаво ,що на його думку він має контролювати в Рожищі ??? Ще такого хаосу і бардаку у місті не було, як за його керівництва.
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024