Рожищенська міська рада долучилася до Всесвітнього дня довкілля

23 Квітня 2018, 18:18
4998

У Рожищі в рамках місячника з благоустрою проведено День довкілля.

Про це йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

Щорічно до Дня довкілля готується низка заходів. Влада, громадські організації, екологи закликають українців та всіх, хто піклується про природу, взяти участь у квітневому суботнику, висадці дерев, наведенні порядку на вулицях, у парках і скверах, озелененні територій, збиранні сміття, а також проведенні різних конференцій та лекцій, які підвищують усвідомленість населення в екологічних і природоохоронних питаннях.

У Всесвітній день довкілля міський голова В’ячеслав Поліщук, працівники міськради та депутат Вадим Зінгель працювали над упорядкуванням клумб, очисткою парку та ставка поблизу міської ради. Лише із води виловили чимало пляшок, поліетиленових пакетів та іншого непотребу...

Варто зауважити, що напередодні працівники КП «Дільниця благоустрою міської ради» висадили в парку поблизу Обеліска Слави, біля Свято-Михайлівського храму та понад ставком поблизу фізкультурно-оздоровчого комплексу «Фата Моргана» кущі форзиції, дерену, спіреї та пухироплідників. Всі ці кущі надав підприємець Руслан Шевченко.

2
Алея з кущів, які подарував Руслан Шевченко
Алея з кущів, які подарував Руслан Шевченко

Наприкінці толоки, міський голова В’ячеслав Поліщук, подякував усім, хто відгукнувся взяти участь у прибиранні, і зазначив, що дуже важливо, аби до благоустрою міста долучалося якомога більше рожищан. Кожен повинен зрозуміти, що він є його частиною, разом із місцевою владою несе відповідальність за порядок та чистоту в ньому.

Тому необхідно спільними зусиллями не лише прибирати навесні напередодні Великодня, а й протягом усього року підтримувати його у належному стані. Адже всім хочеться, щоб Рожище виглядало гарно.

Олександр Крушевський
Олександр Крушевський

Микола Патюк
Микола Патюк

Віталій Поліщук
Віталій Поліщук

Вадим Зінгель
Вадим Зінгель

1
В'ячеслав Поліщук
В'ячеслав Поліщук

Оксана Данилюк та Людмила Пархомчук
Оксана Данилюк та Людмила Пархомчук

Людмила Лук'янчук
Людмила Лук'янчук

Марія Мельничук
Марія Мельничук

 

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром