Будматеріали Захар'єва-Данілова переїхали на задвірки "Квадрату"

16 Березня 2016, 19:00
3244

Сьогодні об 11-й ранку мешканці будинку по вулиці Незалежності, 55 та перехожі мали нагоду поспостерігати, як працівники підприємця Віктора Захар'єва-Данілова закидали попередньо розсипані на прибудинковій території пісок та щебінь у вантажівку.

Пісок та щебінь уже прибрали.
Пісок та щебінь уже прибрали.

Як розповів Район.Рожище майор райвідділу поліції Богдан Дем'янчук, у нього відбулася розмова з власником бару "Квадрат" про те, що розміщені не на приватній, а на прибудинковій території будматеріали є порушенням закону. І їх потрібно прибрати.

Підприємець трохи пообурювався, що поліція, бачте, реагує на анонімні звернення (а саме так кваліфікують непідписані публікації у ЗМІ поліцейські) , але будматеріали таки прибрав. На протилежний бік будинку. Туди, де вже була накладена купа будівельного сміття.

І саме це сміття Захар'єв-Данілов обіцяв теж прибрати. Втім, станом на 18-ту годину картина не змінилася.


Нагадуємо, конфлікт з підприємцем у мешканців будинку по Незалежності, 55 триває вже не перший рік. Втім, останньою краплею стало те, що Захар'єв-Данілов, ремонтуючи паркан закладу, розсипав щебінь та пісок прямо перед входом у будинок.

Велика автівка власника "Квадрату", який весь час паркується на прибудинковій території, будматеріали, авто інших жильців — врешті, ситуація дійшла до того, що пройти до входу стало проблемно. Тоді мешканці і звернулись у редакцію Район.Рожище з проханням якось повпливати на ситуацію.

Найближчим часом відбудеться рейд комісії міської ради на чолі з заступником Іваном Лукасевичем, яка виявлятиме факти незаконного складування сміття та будматеріалів не на приватних територіях, а на землях загального користування, та притягатиме до адмінвідповідальності порушників, які не реагують на зауваження.

Побачимо, чи виконає обіцяне поліції власник "Квадрату" і прибере будівельне сміття з-під будинку.

Коментарі
17 Березня 2016, 00:38
Ало щиро вдячний тобі за твою роботу. Ти красава
17 Березня 2016, 00:44
Алла, ти вже всі свої проблеми порішала
17 Березня 2016, 00:45
Ще ні. Тільки почала. Он хочу ваші теж порішати, а ви не допомагаєте :)
17 Березня 2016, 12:26
Длінний, вези своє сміття до себе на подвір"я і висип під вікном!!! Люди хочуть жити в чистоті. Бізнесмен твою м..ть!!!
18 Березня 2016, 00:48
Дуже співчуваю мешканцям гуртожитку по вулиці Нещалежності 55 . Дуже не зручно було обходити щебінь біля Квадрату, але ще гірше наштовхуватись в темних коридорах гуртожитку об тумби і шафи , та спотикатися об крис розміром з кота. Алла розвивайся , переключайся і на інші обєкти, тому що ти робиш дуже хорошу справу, яка реально нікому, крім тебе, непотрібна.Рви кігті
18 Березня 2016, 09:24
По-моєму, на сайті достатньо й інших тем, окрім висвітлення ситуації по будинку на Незалежності, 55. Але чогось коли доводиш тему до кінця, чогось доб'єшся, і взагалі берешся за щось, завжди знайдеться той, кому це не сподобається. Як кажуть москалі, &quot;инициатива наказуема&quot;.<br/>Підказуйте теми про інші об'єкти. Пишіть на емейл: [email protected] або в рубрику &quot;Рожищани інформують&quot; http://vk.com/topic-103224964_32316849
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50