21 квітня: День народження святкує волонтерка ГО «Самооборона Рожище»

21 Квітня 2018, 06:45
Анастасія Стасюк 3030
Анастасія Стасюк

21 квітня іменини святкує волонтерка ГО «Самооборона Рожище» – Анастасія Стасюк.

Бажаємо іменинниці завжди мати найкращий стимул для життя – це родинний затишок, взаєморозуміння у сім’ї, кохання, спокій та здоров’я усіх рідних.

Словом, те щастя, про яке мріє кожна жінка і яке дає їй сили та наснагу творити, працювати, із задоволенням йти на роботу та з таким самим настроєм повертатися додому.

Бажаємо зародження та реалізації нових ідей, постійного активного життєвого тонусу, виру приємних подій та клопотів, які приносять радість та задоволення від життя.

Нехай Небеса обдаровують Вас, Анастасіє, своєю благодаттю!

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: «Яке це щастя дарувати дітям радість», - волонтерка Анастасія Стасюк.

День ангела святкують:  Іван, Лука, Сергій, Яків.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православна церква вшановує пам'ять апостолів Іродіона, Агава, Асинкрита, Руфа, Флегонта, Єрма та iнших з ними.

21 квітня у багатьох країнах світу відзначають Всесвітній день творчості та інноваційної діяльностіМіжнародний день астрономії; а Також Міжнародний день цирку.

Погода: Сьогодні очікується +11..+23 °C, без опадів, свіжий вітер. Завтра: +10..+17 °C, без опадів, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди: 21 квітня вшановується пам'ять святих апостолів Іродиона, Агава, Руфа, Асигкрита, Флегонта, Єрма. У народі цей день називали Родион Виверни Голоблі, Родион Льодолом, Ревучі води.

Наші пращури примітили: якщо схід на Руфу ясний, то літо буде хорошим, якщо похмуро, то літо буде поганим, а якщо туманно - бути влітку негоді, якщо буде теплий вечір і тиха ніч, літо буде спекотним і сухим.

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром