Крапельний полив на городі - це просто з магазином «Теплоцентр»

21 Квітня 2018, 08:00
2478

Сьогодні розглянемо тему, як правильно зробити крапельний полив для городу.

На сьогоднішній день чимало городників, так і садівників вже випробували дану систему поливу і оцінили її переваги.

Насправді поливати город можна різними способами. Один з найбільш популярних і поширених способів – традиційно за допомогою лійки.

Також багато хто користуються різного роду розприскувачами. Саме крапельний полив вважається ідеальним. А пов’язано це з тим, що система крапельного поливу передбачає безпосередню подачу води до коренів рослин. Це є незаперечною перевагою порівняно з іншими способами зрошення.

При надходженні води в кореневу зону рослини вона тут же вбирається і відповідно використовується максимально. До того ж при крапельній системі полив може здійснюватися навіть в жарку погоду. Адже, як відомо звичайне зрошення в спеку при попаданні води на листя призводить до сонячних опіків. 

Звичайно ж, систему крапельного поливу можна придбати готову, але її нескладно зробити і своїми руками. А погодьтеся, що зекономлені кошти завжди знайдеться, на що витратити. 

Як не крути, але крапельний шланг, фільтри, крани, старт-коннектори, труби для підведення води, окремі крапельниці самим не зробити. Але все для поливу городу можна придбати у магазині «Теплоцентр» за адресою: м. Рожище, вул. Шевченка, 4д. 







 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024