«Вартові життя» перемогли на обласному етапі Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників

19 Квітня 2018, 18:50
2361

Рожищенська команда здобула перемогу на обласному етапі Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників.

19 квітня відбувся фінал обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників, який проведено Управлінням ДСНС України у Волинській області спільно з обласним управлінням управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та обласною організацією Добровільного пожежного товариства, -інформує прес-служба УДСНСУ у Волинській області.

За першість змагалися 5 команд – переможців зональних етапів з Горохівського, Рожищенського, Старовижівського, Камінь-Каширського та Любомльського районів. Гостей обласного фестивалю ДЮП гостинно приймав Палац учнівської молоді міста Луцька.

Привітав учасників фестивалю та побажав перемоги найкращим заступник начальника Управління ДСНС України у Волинській області Олег Билиця. Адресуючи слова вітань, він також наголосив на важливості навчання вимогам безпеки підростаючого покоління.

«Формування активної життєвої позиції щодо власного життя, озброєння знаннями та навичками безпечної поведінки, збереження та зміцнення здоров’я, формування здорового способу життя – це спільне завдання батьків, педагогів та працівників ДСНС у роботі з дітьми», - зазначив Олег Билиця.

При оцінюванні виступів команд судді враховували артистизм, кмітливість, дотепність учасників фестивалю, змістовність виступів, оригінальність, хореографічну і вокальну майстерність. Лейтмотивом виступів конкурсантів стало важливість дотримання правил безпеки та популяризація професії рятувальника як однієї з найбільш гуманних та затребуваних у суспільстві.

За результатами змагань було визначено переможців: команда «Фаєр» з села Кримне Старовижіського району виборола почесне місце, другий результат показали учасники команди «Палаючі серця» з Каменя-Каширського, а заслужену перемогу здобули «Вартові життя» з міста Рожища.





 

Коментарі
20 Квітня 2018, 01:01
З перемогою вітаю команду та їх наставників!!!! Удачі на Всеукраїнському етапі. НВК 4 як завжди найкращі!!!!!!!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024