Чи облаштують зупинку навпроти Пошти по вулиці Незалежності?

15 Березня 2016, 18:00
2028

Днями в редакцію Район.Рожище надійшов лист від читачки Тетяни такого змісту: "...на зупинці навпроти пошти дівчина-інвалід з однією ногою понад годину чекала автобус, а лавочки, щоб присісти, немає. І це не поодинокий випадок".

Після дзвінка в міську раду з'ясувалося, що там думають про те, аби облаштувати зупинки на вулицях. Для цього і кошти закладені є, однак не все так просто.

— Згідно з вимогами,  місце як біля пошти, так і біля міської ради на вулиці Незалежності — лише для посадки і висадки пасажирів. Тож при плануванні зупинки треба враховувати ті вимоги, щоб лавочками не створювати незручностей пішоходам, та дотримуватися безпечної дистанції від проїжджої частини. Ми над цим працюємо, — прокоментував Район.Рожище В’ячеслав Поліщук, Рожищенський міський голова.

Чи вирішиться питання з зупинкою – побачимо згодом.

Коментарі
15 Березня 2016, 21:29
А я б цю зупинку,навіть,змістила б.Це не лише моя думка...Від Будинку творчості і зупинки біля пошти відстань невеличка,а от від пошти і до площі Б.Хмельницького чимала,Це неправильно.Вже з такими зверненнями раніше(років 5 назад) підходили до міського голови..Нічого не змінилося міста..
15 Березня 2016, 23:03
Правильно, зупинку біля пошти треба забрати і перенести в інше місце.
15 Березня 2016, 23:20
А я взагалі пропоную пустити маршутки по вул. Шевченка і тим самим розгрузити центральну вулицю.А в вихідні дні взагалі закрити для проїзду район площі біля міськ ради.
15 Березня 2016, 23:51
По Незалежності в сторону ринку і так по правій стороні повно ідіотів паркується ( навіть тих хто собі німб на голові вішає , і показує який він правильний) <br/>Там ще тільки зупинки не вистачає для повного щастя... Краще по Шевченка пустити маршрутки
16 Березня 2016, 00:05
А ще краще по Шведа чи Граничній
16 Березня 2016, 00:49
При союзі були спроби зробити вул.Леніна(тепер Незалежності) непроїзджою, тобто пішоходною зоною, навіть дерева за одну ніч посадили посеред дороги біля &quot;Золотої рибки&quot;, але щось не заладилось, практично зразу й викопали. Та й автобуси через центр не ходили зовсім.
16 Березня 2016, 09:13
Де графік руху автобусів? чому не вивішено графік руху автобусів, щоб люди не ждали, а могли приходити на зупинку коли має бути маршрутка? Чому не слідкують за дотриманням графіку руху через місто? Чому людина, яка їде десь в село має приходити за 20 хвилин, бо маршрутчик може раніше проїхати? Чи є взагалі графік проїзду по місту, а то маршрутки через Рожище плетуться зі швидкістю черепахи, а потім летять по трасі, бо ним треба нагнати.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024