18 квітня: День народження святкує тренер з карате

18 Квітня 2018, 09:40
Юрій Новосад 5250
Юрій Новосад

18 квітня радісне свято, День народження, завітало до тренера з Шотокан карате - Юрія Новосада.

Щиро вітаємо іменинника! Бажаємо сонця та спокою на душі, міцного здоров’я, любові та добра. Нехай здійснюються усі плани, зреалізовуються задуми, а Господь дарує наснагу та силу до праці.

Бажаємо невичерпного джерела натхнення, оптимізму та завжди позитивних емоцій. Любові, щастя, родинного затишку на многая літа. З роси та води!

День ангела святкують: Георгій, Маркіян, Микола, Олексій, Платон, Семен, Юрій.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православна церква вшановує пам'ять преподобного Марка Афiнського; преподобного Платона, сповідника, Студiйського; преподобної Феодори Солунської.

У середу, 18 квітня, у багатьох країнах світу відзначається Міжнародний день пам'яток тa видатних місць

В Україні День пам'ятників історії тa культури, встановлений Указом Президента від 23.08.1999 №1062/99 на підтримку ініціативи учених, архітекторів, реставраторів, працівників державних органів охорони пам'ятників історії і культури.

18 квітня в історії: 110 років з дня народження Василя Івахіва (1908 – 1943), командира УПА на Волині, підполковника УПА; 100 років з дня утворення Товариства Червоного Хреста України (1918).

Погода:  Сьогодні очікується +12..+17 °C, без опадів, помірний вітер. Завтра: +12..+17 °C, без опадів, свіжий вітер.

Народний прогноз погоди:  18 квітня вшановується пам'ять святого мученика Феодула, читця. У народі святого називали Федул Вітренник: «Прийшов Федул - тепляк подув».

Якщо у цей день була негода, то говорили: «Федул губи надув». До цього часу ще ймовірні морози, але після Федула влада зими вже втрачена на довгий час. У цей день приходить перше справжнє тепло і прокидаються цвіркуни.

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024