15 квітня: День народження святкує начальниця Рожищенського РАЦСу

15 Квітня 2018, 00:50
Валентина Лясковська 4180
Валентина Лясковська

15 квітня черговий День народження святкує начальниця Рожищенського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області – Валентина Лясковська.

Бажаємо іменинниці міцного здоров’я, родинного затишку та радості, любові та усіх земних благ.

Нехай добро та благополуччя у домі множаться, а проблеми оминають стороною. Бажаємо оптимізму, завжди позитивного настрою, усмішок та спокою на душі.

На сто років – наснаги, сили та Божого благословіння!

День ангела святкують:  Георгій (Юрій), Григорій, Юхим (Євфимій).

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих:  Віруючі вшановують пам'ять преподобного Тита, чудотворця; мученика Полiкарпа.

15 квітня 2018 року Провідна неділя (інші назви Антипасха, Фомина неділя, Проводи, Великдень для спочилих, Могилки), урочисте поминання померлих, масове відвідання кладовищ та цвинтарів, місць поховання рідних та близьких, молебні, панахиди та поминки.

15 квітня у багатьох країнах проводять просвітницький День екологічних знань. А в Україні відзначають два професійні свята - День співробітників карного розшуку України та День фахівця з радіоелектронної боротьби.

Погода:  Сьогодні очікується +11..+24 °C, без опадів, легкий вітер. Завтра: +15..+25 °C, без опадів, легкий вітер.

Народний прогноз погоди: 15 квітня вшановується пам'ять преподобного Тита чудотворця і мученика Полікарпа. У народі Тита називали Льодоломом, оскільки у цей час розкриваються від льоду річки. До середини квітня виходили зимові припаси.

У народі говорили: «Нічого немає, ні кришки, ні зерна, ні краплі»; «Полікарпів день - початок безхліб'я». Наші пращури вважали: якщо у цей день весняні води течуть повільно, лід тоне, значить буде тяжко людям у цьому році.

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!


 

Коментарі
15 Квітня 2018, 05:45
гарна і приємна жінка
16 Квітня 2018, 14:39
ВІТАЮ!..ЩАСТЯ,УСПІХІВ, ЗДІЙСНЕННЯ МРІЙ...ХАЙ БОГ ДОПОМАГАЄ І ЛЮДИ ПОВАЖАЮТЬ,,,
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024