14 квітня: Ювілей святкує завідувач Рожищенською амбулаторією загальної практики-сімейної медицини

14 Квітня 2018, 08:50
Орест Кметюк 5320
Орест Кметюк

14 квітня ювілейний День народження завітав до завідувача Рожищенською амбулаторією загальної практики-сімейної медицини – Ореста Кметюка.

Щиро вітаємо іменинника! Бажаємо сонця та спокою на душі, міцного здоров’я, любові та добра. Нехай здійснюються усі плани, зреалізовуються задуми, а Господь дарує наснагу та силу до праці.

Бажаємо невичерпного джерела натхнення, оптимізму та завжди позитивних емоцій. Любові, щастя, родинного затишку на многая літа. З роси та води!

День ангела святкують:  Абрам, Іван, Макар, Марія, Сергій, Юхим.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православна церква 14 квітня вшановує пам'ять преподобної Марiї Єгипетської. Також їй присвячується утреня четверга, яка звершується у середу ввечері на п’ятому тижні Великого посту. Цю особливу службу прийнято називати Стояння Марії Єгипетської, або Маріїно стояння.

Ця утреня втішає стражденних і разом з тим спонукає віруючих продовжувати подвиг посту і покаяння блудниці, яка 47 років провела в пустелі в постійних молитвах, без їжі та води. 

Погода: Сьогодні очікується +13..+22 °C, без опадів, слабкий вітер. Завтра: +13..+23 °C, без опадів, легкий вітер. 

Народний прогноз погоди:  14 квітня відзначається день пам'яті Марії Єгипетської. У народі святу називали Марія Запали Сніг, Марія - заграй ярки, Марія - пусті щі. Щоб дізнатись про літо, спостерігали за нічним небом: якщо ніч ясна і тече тепла вода, то літо буде тепле і сухе. У цей час розпускається бузок, вилізають лісові мурашки.

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!


 

Коментарі
14 Квітня 2018, 15:21
Вітаємо і бажаємо добра
14 Квітня 2018, 15:25
Вітаю вас з ювілеєм!!!!!!! Бажаю здоров'я вам і вашим рідним,,плідноіі праці і позитивних реформ
14 Квітня 2018, 15:27
Вітаю вас з Ювілеєм!Зичу здоров'я,вдячних пацієнтів та позитивних реформ
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39