Голова РДА прозвітувалась про роботу у 2015 році та перспективи на 2016-й

11 Березня 2016, 23:00
2008

Сьогодні у залі засідань райради пройшов звіт очільниці Рожищенської РДА Інни Гайворонської про результати роботи району у 2015 році та перспективи на 2016-й. 

На заході був присутній представник області — перший заступник голови ОДА Сергій Кошарук.

Основні моменти доповіді стосувалися економічних показників району, податкових надходжень, розвитку АПК, соціального захисту населення, освіти, медицини та проектної роботи.

Втім, чи не найбільший інтерес та активне обговорення під час заходу викликали дві теми: перенесення притулку для неповнолітніх, який належить до обласного підпорядкування, в інше приміщення та розширення таким чином території для ДНЗ №4, а також стан доріг у районі, які нищаться великотоннажними автомобілями.

Адже, як зауважив голова Рожищенської районної ради Андрій Музика, варіант співфінансування ремонту 50х50, якщо ідеться про дороги обласного значення, зокрема такі, як Оленівка – Сокіл, не є адекватним, і, крім того, має бути пильний контроль за переміщеннями вантажівок такими дорогами. 

Як свідчить практика, підприємцям, які займаються перевезеннями піску, на обмеження тоннажу, які діють в місті та на конкретних дорогах, м'яко кажучи, наплювати. Тож ці порушення мають бути офіційно зафіксовані, щоб до власників можна було застосувати санкції.

До обговорення болючої для району теми долучились мер Рожища В'ячеслав Поліщук та очільник ГО «Народна Самооборона Рожище» Олександр Дулюк.

Сергій Кошарук пообіцяв за умови звернення представників районної влади підняти це питання на рівні області, аби врешті врегулювати проблему руйнування доріг. А також запевнив, що питання подальшого існування притулку для неповнолітніх буде вирішуватись у робочому порядку із залученням усіх зацікавлених сторін конфлікту.

Детальніше про актуальні та гострі питання району, про які йшлося під час звіту, Район.Рожище розповість у наступних публікаціях.

Почитати ще:

"Маємо непогані перспективи на цей рік", — голова РДА Інна Гайворонська​.

Коментарі
12 Березня 2016, 12:26
Ну і рожи....
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024