Копачівські школярі беруть участь в міжнародній освітній кампанії «Heritage and me»

11 Квітня 2018, 20:37
2264

Про участь копачівської команди у освітній кампанії для шкіл «Heritage and me» на своїй сторінці у Facebook повідомив вчитель історії Сергій Янішевський.

Одне із завдань передбачає зробити фото, яке б демонструвало важливість збереження історичної спадщини.

Копачівські школярі вирішили підійти до цього завдання з креативом і уявили себе у далекій епосі стародавнього світу, коли люди користувалися кам'яними знаряддями праці. Саме це і спробували зобразити на фото.

Слід сказати, що вподобання («лайки») цього допису вкрай важливі. Лише певна кількість «сердечок» дасть можливість набрати більше балів і пройти у фінал кампанії, який відбудеться восени у Львові.

Довідка: Школи з прикордонних областей Польщі, Білорусії та України запрошуються до подання заявок у рамках Освітньої кампанії для шкіл у рамках Дня Європейської Співпраці - 2018. Цього року конкурс буде присвячений спадщині, тому завдання будуть пов'язані з цією темою. Нововведенням цьогорічних змагань буде те, що тепер у них можуть брати участь також  художні та музичні школи, а також те, що від однієї школи допускається лише одна заявка. 24 команди-переможниці візьмуть участь у фіналі змагань (20-23 вересня 2018 року, Львів).

Отож, ставте вподобайки та підтримуйте своїх!

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024