У Рожищі звітувала музична школа

10 Березня 2016, 10:00
2441

7 березня 2016 року в РД «Просвіта» відбувся звітний концерт учнів та викладачів Рожищенської районної дитячої музичної школи, що проходив в рамках відзначення 25-ї річниці Незалежності України, інформує сайт РДА.

Навчання музиці дітей – найголовніше завдання педагогічного колективу. За роки існування школа стала справжнім осередком музичної культури в районі.  Педагогічний колектив робить все можливе, щоб у процесі навчання створювати зацікавленість до серйозної музики і при цьому прислуховуватись до пульсу життя, адже мистецтво є однією з форм відображення його динаміки, а не тільки орієнтиром у пошуку вічних цінностей.

Щороку юні рожищенські музиканти беруть участь у обласних конкурсах виконавців та музично-теоретичних олімпіадах, де показують  високий рівень здобутих знань та виконавської майстерності.

Тригодинний концерт, під час якого близько 100 виконавців вражали своїми талантами, подарував дивовижні емоції та викликав шквал оплесків.

Урочисте свято пройшло на одному диханні і не залишило байдужим жодного слухача. Юні музиканти продемонстрували високий професійний рівень, сценічну культуру за що отримали щирі та доброзичливі оплески від шанувальників мистецтва.

Начальник відділу культури райдержадміністрації Тетяна Новосад подякувала колективу та вихованцям школи за феєричний захід та побажала подальшого розвитку на мистецькій ниві.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024