У районі популяризують контрактну службу

08 Березня 2016, 11:58
Військовий комісар району Олег Алєксєєв 1892
Військовий комісар району Олег Алєксєєв

В районі проводять інформаційну кампанію про переваги контрактної служби. Це питання розглядали під час засідання робочої групи для вирішення завдань з прискоренням виконання показників відбору громадян на контрактну військову службу,під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Ігоря Шкільного, - інформує сайт РДА.

 Перехід до комплектування Збройних сил України військовослужбовцями служби за контрактом – нагальна потреба, обумовлена сучасними вимогами світового розвитку воєнної теорії та практики і тісно пов’язана зі змінами обстановки у світі, зміною поглядів на способи та форми збройної боротьби.

У районі триває робота із забезпечення широкої інформаційної кампанії про переваги проходження військової служби за контрактом.

 

Інформацію поширюють різними способами, в тому числі за допомогою преси у січні-лютому 2016 року.

 

– передано головам міської, селищної та сільських рад агітаційно-інформаційні плакати «Контрактникам гарантується» для розміщення на стендах місцевих рад;

– виготовлено та розміщено 4 білборди «Контрактна армія» та «Мій тато захищає Україну» (1 ­в с.Трилісці, 3 в м.Рожище);

– виготовлено 13 000 флаєрів «Контрактна армія», які будуть рознесені по усіх домівках району працівниками почти;

–  проведено рекламно-агітаційну кампанію у 18 місцевих радах району;

– в районній газеті «Наш край» надруковано 7 інформацій щодо контрактної служби;

– на офіційному веб-сайті та сторінці Facebook розміщено 6 інформацій про військову службу за контрактом;

– в Інтернет-виданні «Район.Рожище» міститься інтерв’ю військового комісара про службу за контрактом.

В районному Центрі зайнятості проведено «Ярмарок вакансій», метою якого було залучення безробітних громадян на службу за контрактом та співбесіду з демобілізованими учасниками АТО, які перебувають в оперативному резерві, щодо військової служби за контрактом. В установі діє інформаційний куточок, де відповідальний працівник райвійськкомату надає бажаючим консультації щодо контрактної служби в ЗСУ.

Голова Рожищенського районного об’єднання учасників АТО Руслан Мигдалюк наголосив на проведенні виїздів до демобілізованих військовослужбовців, в ході яких члени громадської організації будуть наголошувати на перевагах контрактної служби.

«Необхідно активізувати роботу сільських голів в населених пунктах району щодо військової служби за контрактом, тоді, можливо, обійдеться без наступних черг мобілізації» – наголосив військовий комісар району, підполковник Олег Алексєєв.

Підсумовуючи усе сказане під час засідання робочої групи, перший заступник голови райдержадміністрації Ігор Шкільний зазначив, що усі пропозиції щодо підвищення рівня мотивації громадян проходити військову службу за контрактом будуть впроваджені.

Коментарі
08 Березня 2016, 22:54
А син Шкільного вже підписав контракт?
08 Березня 2016, 23:07
Цинічний Музика, ти що таке кажеш? Всі хто працює в райраді та їх родичі не можуть йти до війська. В них проблеми... Вони тільки при першій хвилі писали заяви в добровольці, щоправда пізніше ті списки пропали. Але в районці написали-розписали і вже вони були хероями на весь район.
09 Березня 2016, 12:16
А Олег Алексєєв сам воював у АТО!!! Чи він герой тилу????
13 Березня 2016, 17:50
Алексєєв був місяць , але чи в АТО чи біля не знаю.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024