2 квітня: Дні народження святкують рожищенська майстриня та директор Топільненської школи

02 Квітня 2018, 09:00
Зоя Іщук з Рожища 4866
Зоя Іщук з Рожища

2 квітня радісний день, День народження, завітав до Зої Іщук з Рожища та директора школи села Топільне – Валентина Глушка.

Щиро вітаємо іменинників! Бажаємо сонця та спокою на душі, міцного здоров’я, любові та добра.

Нехай здійснюються усі плани, зреалізовуються задуми, а Господь дарує наснагу та силу до праці.

3
Валентин Глушко
Валентин Глушко

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Рожищанка створює ексклюзивні сувеніри ручної роботи.

День ангела святкують:  Василь, Віктор, Віссаріон, Герман, Іван, Клавдія, Максим, Марія, Мирон, Микита, Олександр, Олександра, Парасковія, Світлана, Севастян, Сергій.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

2 квітня відзначають: Міжнародний день дитячої книги та Всесвітній День розповсюдження знань про аутизм.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: У християн східного обряду, православних та греко-католиків починається Сьомий тиждень (седмиця) Великого посту. Страсний тиждень. Страсний понеділок. Строгий піст.

У Великий понеділок згадується старозавітний патріарх Йосип, проданий братами в Єгипет, як прообраз Ісуса Христа, який страждає, а також євангельське оповідання про прокляття Ісусом безплідної смоковниці. Вона символізує душу, що не приносить духовних плодів, якими є істинне покаяння, віра, молитва і добрі справи.

Віруючі вшановують пам'ять преподобних Іоана, Сергія, Патрикія та інших, в обителі св. Сави вбитих; мучениці Фотини (Світлани), самарянки, її синів мучеників Віктора, нареченого Фотином, та Іосії; мучениць Анатолії, Фото, Фотиди, Параскеви, Киріакії, Домніни і мученика Севастіана; мучениць Олександри, Клавдії, Євфрасії, Матрони, Юліанії, Євфимії і Феодосії; святителя Микити, сповідника, архієпископа Аполлоніадського.

Погода:  Сьогодні очікується +1..+5 °C, переважно без опадів, свіжий вітер. Завтра: +3..+13 °C, без опадів, помірний вітер.

Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять преподобного Єфросина Синозерського і святої мучениці Фотини (Світлани). Наші пращури у цей день зранку виносили з домів на вулицю яскраві льняні вироби, розвішували їх на тинах, воротях, хвіртках, прикрашали гілки берези.

У цей час бувають перші грози (більш ранні бувають 23-31 березня), розпускається сіра вільха, якщо немає морозів. У багатьох птахів на початку квітня починається шлюбний період.

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!


 

Коментарі
02 Квітня 2018, 13:37
Шановний Валентин Петрович , вітаємо Вас з Днем народження !<br/>Бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя людського , натхнення , успіхів у роботі та всього найкращого у житті .
02 Квітня 2018, 16:55
Мудрого наставника, суворого але справедливого керівника вітає весь ваш колектив з Днем народження! <br/>Нехай ваше життя буде сповнене любові,<br/>Тепла і радості, мрії щоб збувалися,<br/>Ну а для нас таким же добрим<br/>Директором завжди щоб залишалися!
02 Квітня 2018, 18:27
Дякую мої дорогі! За щирі привітання.
02 Квітня 2018, 21:55
ВІТАЄМО НАШОГО ЧУЙНОГО СПРАВЕДЛИВОГО ДИРЕКТОРА.
02 Квітня 2018, 23:58
Нехай з рідного порога<br/>Завжди йде легка дорога.<br/>Хай життя барвінком в&quot;ється,<br/>Доля щиро усміхнеться.<br/>Рокам цвісти, мов яблуневий сад,<br/>І щедрим урожаєм пригощати!
03 Квітня 2018, 01:37
вітаю - многая літа
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39