Сиротам з Дубища допомогли з ремонтом житла

06 Березня 2016, 09:30
1534

Районна влада намагається захищати житлові та майнові права  малолітніх та неповнолітніх дітей, повідомляє сайт РДА.

Службою у справах дітей райдержадміністрації збирається документально підтверджена інформація про житлові умови дітей, які перебувають в складних життєвих умовах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Проводяться контрольні обстеження умов проживання дітей цих категорій.

Крім того, в районі діє районна цільова соціальна Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2013-2016 роки.

На виконання цієї програми в грудні 2015 року з районного бюджету на умовах співфінансування з обласним бюджетом виділено матеріальну допомогу опікуну у сумі 15 000 гривень на закупівлю будматеріалів для проведення ремонту будинку в селищі Дубище, частка якого належить дітям, які позбавленні батьківського піклування.

Начальник служби у справах дітей Жанна Дубчук підтримала звернення щодо надання опікуну матеріальної допомоги на придбання будматеріалів.

Оскільки опікун виконує свої обов'язки добросовісно, то Дубищенський селищний голова Анатолій Дорошенко підтримав ініціативу начальника служби у справах дітей.

Важливо те, що опікун дав частину власних коштів на проведення ремонту.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024