Що цікавого чекає на рожищан на ярмарку "Весняна казка"?

05 Березня 2016, 13:00
2114

Уже завтра, 6 березня,  рожищани та гості міста матимуть чудову нагоду познайомитись з творчістю місцевих майстринь та придбати подарунки до свята 8 Березня!

Організатори ознайомлюють з калейдоскопом усіх майстринь та їх роботами.

Отже, що та хто чекає на рожищан завтра на виставці-ярмарку "Весняна казка"?..

1


Аня Лукасевич - художниця та майстриня, розпис хна, сувенірчики з символікою рідного міста, картини та відкритки серії "З життя вареничків "

Людмила Шевчук - майстриня по випічці святкових солодощів на будь-які урочисті події

Зоряна Каткаускас - майстриня різьблення свічок ручної роботи. 

Таня Шеремета - майстриня створює букети з цукерок. На виставці будуть представлені композиції букетів з цукерок та обручі,заколки і резинки в техніці канзаши.

Олена Кулик - майстриня працює в техніці керамічної флористики. До вашої уваги - жіночі та чоловічі аксесуари ручної роботи, а також інше захоплення майстрині - мило ручної роботи.

Таня Ніщик - майстриня працює з матеріалом, який називається фоаміран. Виготовляє обручі, вінки, заколки, брошки та інші модні аксесуари 

Ксенія Буднік - майстриня, до вашої уваги ручні роботи майстрині, а саме - бантики, приколки та обручі з атласу, репсу та фоамірану.

Лілія Озімок. - майстриня в'яже іграшки у техніці амігурумі техніка в'язання іграшок гачком по спіралі, а також створює іграшки в стилі Teddy - іграшки на кріпленнях у яких рухаються ручки ніжки і голова

Таня Кідиба Святкові солодощів на будь-які урочисті події.

Народне мистецтво - Мотанки від майстрині Капустинської. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024