Рожищанин намагався дати хабара правоохоронцю, щоб уникнути відповідальності

31 Березня 2018, 15:00
4722

Щоб уникнути адміністративної відповідальності за фінансові махінації волинянин намагався відкупитись у поліцейського хабарем в 10 тисяч гривень.

Чоловік пропонував хабара старшому оперуповноваженому відділу протидії злочинам у бюджетній, кредитно-фінансовій, банківських сферах та зовнішньоекономічній діяльності Управління захисту економіки у Волинській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України Масю С.М.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 26 березня, - пише Конкурент.

Все почалось з того, що 17 січня цього року в місті Рожище працівники УЗЕ у Волинській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України виявили чоловіка, який здійснював незаконні валютні операції.

В автомобілі поліції чоловік з метою уникнення адміністративної відповідальності пропонував неправомірну вигоду в сумі 5 000 гривень.

Пізніше він знову намагався запропонувати хабар, але трохи більший - в розмірі 10 тисяч гривень.

До цього моменту чоловік не мав проблем із законом і на його утриманні знаходиться одна малолітня дитина.

Відтак суд засудив призначивши покарання у вигляді штрафу в розмірі 8 500 гривень. Також вирішили хабара в сумі 10 тисяч гривень, що знаходився на зберіганні в СУ ГУНП у Волинській області - конфіскувати в дохід держави.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: У Рожищі притягнули до відповідальності валютного «міняйла».

Коментарі
31 Березня 2018, 23:37
Не путай фамілію Басалик і Бардабуш!!!
01 Квітня 2018, 01:06
ТИ ДУРЕНЬ????<br/>ТИ НАВІТЬ НЕ ЗНАЄШ ЩО ПИШЕШ....<br/>ПИШЕШ АБИ ПИСАТИ
01 Квітня 2018, 02:03
Ну бухнули як всі то що всіх треба в ато там тоже бухають
02 Квітня 2018, 00:57
Бухав якраз Басалик і помагаєв а на буша склали протокол. Слабо озвучити правду.
02 Квітня 2018, 11:38
Все це добре. Але виникає ряд резонних запитань. 1.Ну притягнув суд баригу до адмінвідповідальності і що далі? Як стояв собі під &quot;Колібрісом&quot;, так і далі стоїть. Як міняв незаконно валюту, так і далі міняє. Так що ж змінилося? Більше того, біля нього ще стоїть двоє таких же, у яких самі вже &quot;нові понти&quot; валюту міняють. Хоча, ні. Прошу вибачення стоять вже не двоє, а троє. Бо один до &quot;прибуткового бізнесу&quot; вже й дружину долучив, так сказать &quot;сімейний підряд&quot; і всі гроші в сім'ю. Протокол точно складений так, для галочки чи зірочки на погони. 2. Суд притягнув до адмінвідповідальності за незаконні валютні операції. А як же ситуація з хабарем у розмірі 10 тис.? Хіба у нас немає кримінальної відповідальності за дачу хабара? Та ніби є. То де ж належна правова оцінка з боку правоохоронних органів та суду? 3. Чому притягнули до відповідальності лише одного мінялу, а що про інших нічого не відомо? Так вони всі ж стоять в одному місці 6 днів на тиждень, крім понеділка. У понеділок у них заслужений вихідний - вдома по телефону міняють. То для чого цей цирк з протоколами, якщо все це робиться так, про людське око і для імітації жорсткої боротьби зі злочинністю.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024