У Копачівці завершився тиждень дитячого читання

31 Березня 2018, 17:00
2760

Літературним акордом «Моя книга – найцікавіша!» завершився тиждень дитячого читання у копачівській бібліотеці. А підготували його класовод Світлана Левчук зі своїми вихованцями – учнями 4 класу та бібліотекар Валентина Герасимяк.

Діти захоплено розповідали про улюблені книги, представляли малюнки до них, вигадували костюми, якими прагнули відтворити зовнішність головних героїв цих творів, відображали їх жести, поведінку.

Оплесками зустрічали добру Бабусю-казку з книги Галини Терлецької, поважну чарівницю Мері Поппінс, дотепного вигадника барона Мюнхаузена, веселу і балакучу дівчинку Ганнусю з книги Володимира Рутківського.

Вони уважно слухали мудрі думки з «Біблії для дітей», отримували відповіді на свої нескінченні питання від енциклопедичного кота Мурчика, мандрували сторінками книг Йосипа Струцюка та Надії Гуменюк

«За той тиждень розмаїті
Полюбились нам книжки,
Що кладуть донині діти
На ніч їх під подушки»

Ці чудові слова Оксани Сенатович, які прозвучали з вуст Іринки Лойко, стали заключним акордом нашого свята. Але спілкування з хорошою літературою не закінчується, і ми віримо, що ці діти прочитають ще багато цікавих книг і будуть дружити з ними все життя.










 

Коментарі
31 Березня 2018, 22:18
Аліна,ти супер!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024