Рожищанин підписав контракт на службу в ЗСУ

30 Березня 2018, 20:00
Ладчук Віктор Сільвестрович з села Навіз підписав контракт з ЗСУ 6908
Ладчук Віктор Сільвестрович з села Навіз підписав контракт з ЗСУ

На Рівненському загальновійськовому полігоні відбулися урочистості з нагоди закінчення зборів військовослужбовців оперативного резерву першої черги.

Збори проходили військовий вишкіл у складі підрозділів нашої 14 окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід».

Нагадаємо, демобілізовані військовослужбовці Рожища та району також проходили навчання на одному з полігонів оперативного командування «Захід».

У ході навчань, що тривали місяць, резервісти, а всі вони брали участь у бойових діях на Сході країни, відновили та вдосконалили військові навички, у складі своїх підрозділів навчилися діяти по-військовому чітко, безкомпромісно, а водночас, виважено, - пише прес-служба 14 ОМБр.

Під час урочистостей офіцери, сержанти та солдати запасу були нагородженні відзнаками, грамотами та подяками начальника Генерального штабу Збройних Сил України, командувача Сухопутних військ, командувача військами оперативного командування «Захід» та командира нашої бригади.



Нагороди вручали тимчасово виконуючий обов’язки командувача військами оперативного командування «Захід» полковник Володимир Миронюк та командир нашої бригади полковник Олександр Жакун.

Вони подякували військовослужбовцям резерву за зразкове виконання військового обов’язку, відповідальність і готовність стати у стрій захисників України за першою командою.

Чимало військовослужбовців оперативного резерву в ході проходження навчань прийняли рішення продовжити службу в нашій народженій та загартованій у боях 14 ОМБр уже на контрактній основі. Зокрема, контракт підписав наш рожищенець Ладчук Віктор Сільвестрович з села Навіз. Побажаймо йому, аби відновлений досвід та здобутий новий, став для нього запорукою успішного виконання бойових завдань.

Коментарі
31 Березня 2018, 11:24
нема слів
31 Березня 2018, 18:02
В Ягодин і Устилуг на таможню їдьте, там майже всіх "бігунків від повісток" зустрінете.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024