Керівник фірми «СпортЕлітБуд» прокоментував ситуацію зі стадіоном «Колос»

30 Березня 2018, 17:15
Роботи на стадіоні «Колос» у Рожищі (2017 рік) 6933
Роботи на стадіоні «Колос» у Рожищі (2017 рік)

Ситуацію з Рожищенським стадіоном прокоментував голова Федерації легкої атлетики у Волинській області, керівник фірми «СпортЕлітБуд» Володимир Рудюк

Про це йдеться на сайті Під прицілом.

«Чому припинились роботи на стадіоні? Почнемо з того, що було аж три тендери на будівництво. Перший тендер відбувся у липні 2017 року. Ми виграли по ціні, але він був скасований.

Другий відбувся у серпні. Ми виявились єдиним учасником і він був відмінений, адже за правилами необхідно мінімум 2 учасника.

Третій відбувся у вересні і ми виграли його, адже мали найнижчу ціну на роботи. Підписали угоду з Управлінням капітального будівництва Волинської ОДА. Ми почали роботи, але через те, що тендери затягнулись, то погодні умови не дали нам їх закінчити. 

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Бути чи не бути: Інна Гайворонська озвучила причини припинення робіт на стадіоні «Колос».

Окрім того, були великі питання до самого проекту. Тому УКБ і проектне бюро уклали угоди про коригування проекту. Ми повірили, що все з проектом буде добре і почали певні роботи, хоча могли взагалі нічого не робити поки йшло коригування. Однак робота над проектом затягнулась до 26 грудня 2017 року. 

Нам запропонували розірвати договір і продовжити роботи у 2018 року, обіцяли, що ОДА виділить кошти. Також запропонували, щоб замовником вже була Рожищенська РДА. 

Ми на 90% встигли зробити дринажну систему, щебеневу основу. Авансовий платіж ми повернули наприкінці 2017 року. Обіцяли, що буде новий тендер і виділені кошти.

Головна причина, чому стадіон не добудований в тому, що Волинська ОДА чомусь не виділила коштів на цей об'єкт на 2018 рік! Ми закупили матеріалів для завершення робіт на 3 млн грн. Тепер вони просто лежать на складі. Нам залишилось місяць-півтора до завершення об'єкту, але ОДА не виділила коштів.

Вихід є – необхідно звертатись в ОДА з проханням знайти гроші на закінчення робіт. Окрім того, можна і відкоригувати проект, зробити його більш економічно ефективним. Ми з самого початку відзначали, що значно завищені і ціни, і об'єми на цьому об'єкті.

Шкода, що місцеві жителі через затягування з тендерами так і не отримали стадіон», – зазначив Рудюк.

Також на сайті «Під прицілом» зауважують, що вказаний підрядник щороку впродовж 5 років будує для Фонду Ігоря Палиці стадіони і футбольні майданчики для Луцьких шкіл та у районах. Цікаво, що жодного разу не було помічено таких великих кошторисів, який закладений для стадіону в Рожищі, а саме 7 млн грн. Подібні проекти раніше обходились в трохи більше 3 млн грн. 

Коментарі
31 Березня 2018, 01:26
Хлопці Палиці заклали гроші для откатів. Потім побили горшки, засади об'єкт, киданули хлопців і звалили все на ОДА! От і всьо. А районні тут зовсім і не при чім. Хай Гриць і доробляє.
31 Березня 2018, 01:35
Тебе м’ячем пальнуло?
31 Березня 2018, 10:05
Ну гриць то брехун ще той
31 Березня 2018, 13:21
А кому потрібен той стадіон? Невже в місті немає проблем, на які потрібні фінанси? <br/>Цирк...
31 Березня 2018, 20:56
Дітям,які займаються там.А цирк ,це ваш тупий коментар,який доказує вашу байдужість до здорового способу життя.В усіх країнах ЄВРОПИ цінується спорт, але ж куди нам до Європи з такими людьми?
01 Квітня 2018, 01:28
Правильно Ви написали - куди нам в Європу з такими людьми .. ЯК ВИ. Тупорилими рабами, яким подобається жити в болоті і виправдовувати сп&quot;&quot;&quot;ні гроші політиками. Думаєте вони про людей думають? Не потрібен їм той стадіон і ваші діти. ЦЕ ЇХНІЙ ЗАРОБІТОК - відірвати шмат з тендера<br/>Діткам є ДЮСШ. Мало? Багато їх туди ходить? <br/><br/>А загальному судічи з коментаторів , які виправдовують всяку дурь що роблять політикі - ми від москалів далеко не втекли. ОВОЧІ
01 Квітня 2018, 01:44
З такими ДИБІЛАМИ як ти (пишу з маленької букви) Рожищенський район все просрав. Напевно в тебе хвороба&quot;безпліддя&quot;(не кажучи вже про внуків), а може... ВИЙДИ і скажи дітям, які займаються спортом, здоровим способом життя (на відміну від тебе) ВАМ ЦЕ НЕТРЕБА.
01 Квітня 2018, 02:48
Такі як Ви роблять усе в житті з маленької букви Мозок раба не дозволяє сприймати по іншому. І свої біди на когось перекладають. Раби в 5му поколінні... Наш Рожищенський район пропав, ще в році так 1939му. Час іде, а ми в болоті по яйця
01 Квітня 2018, 13:34
Дибіли це люди яких безкоштовно привозили, годували і навіть гроші давали, а вони вірили в велику європейську халяву.Короче учасники майдану і є прикладом халяви для дебілів.
01 Квітня 2018, 13:47
Здорові діти - - здорова нація ! Здорова нація -- здорові українські гастарбайтери !
01 Квітня 2018, 14:02
Віддайте територію стадіону на земельні ділянки атовцям, а приміщення розберіть на биту цеглу і шифер. Розбирання обєкту доручіть рожищенським активістам, які вже мають досвід роботи по розбиранню ферм.
03 Квітня 2018, 17:13
брехуха не заробила
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024