Вихованці реабілітаційного центру відвідали Рожищенський музей

27 Березня 2018, 12:19
2782

У Рожищенському історико-краєзнавчому музеї проходять цікаві екскурсії. 

У вівторок, 27 березня, до Рожищенського районного історико-краєзнавчого музею на оглядову екскурсію завітали вихованці Рожищенського навчально-реабілітаційного центру для дітей із порушеннями опорно-рухового апарату, - про це йдеться на сторінці установи в соціальній мережі Facebook.

На основі стаціонарної експозиції, музей відкрив перед відвідувачами світ історії рідного краю. Екскурсію проводила директорка музею Наталія Патійчук.

Експозиція представлена в чотирьох залах музею, висвітлює різні періоди історії розвитку Рожищенського краю з давніх часів і по сьогоднішній день, а також розповідає про його етнографічні, національні традиції.

Найбільший інтерес дітей викликали традиційні речі мешканців краю ХІХ – ХХ ст., а також особисті речі жителів району, які воювали на фронтах Другої світової війни та у зоні проведення АТО.

Також, відвідувачам було презентовано художній відділ з творами відомих художників-земляків ХХ ст. та церковними речами. З цікавістю діти розглядати природничий відділ, де представлена флора і фауна Рожищенського району.

На згадку вихованці Центру зробили фотографії на фоні експозиції музею, використовуючи при цьому музейні предмети.





 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024