У Рожищі показали спектакль-ретроспекцію «Любов – це дар»

26 Березня 2018, 12:50
2868

У Всесвітній День поезії рожищанам представили спектакль-ретроспекцію «Любов – це дар».

Прекрасний літературний захід про найсвітліші людські почуття, в рамках районного семінару вчителів зарубіжної літератури, відбувся в комунальному опорному навчальному закладі «Загальнооосвітня І-ІІІ ст. школа №3 м. Рожище».

Про це йдеться у листі, який надійшов на електронну пошту Район.Рожище

«Чудова година насолоди творами поетів та письменників різних років, яка дала зрозуміти слухачам наскільки зворушливим та всепоглинаючим може бути це людське почуття. Для одного – сором язлива та боязлива перша любов. Для інших – сильна пристрасть, що заполонила серце. Він і Вона, кохання та ніжність,відчай і розлука - це вічні теми поезії.

Франческо Петрарка, Вільям Шекспір, Фрідріх Міллер, Джорж Байрон, Генріх Гейне, Віктор Гюго, Олександр Пушкін, Іван Франко, Леся Українка, Марина Цвєтаєва, Анна Ахматова, Ліна Костенко - поети всіх часів і народів ,- описували палке та ніжне, пристрасне та мрійливе наше почуття. Старшокласники майстерно зіграли свої ролі у виставі.

Після закінчення заходу зі словами вдячності виступили голова методичного об єднання вчителів зарубіжної літератури Зінкіна Л. Б. та методист районного методичного кабінету Войтович В. С». 

1

1

2

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024