Водії паркуються на тротуарі біля райвідділку поліції

21 Березня 2018, 09:25
5101

Водії не шукають, де б правильно припаркуватися, навіть біля райвідділку поліції. 

Фото «припаркованих» на тротуарі автомобілей поблизу Рожищенського відділення поліції надіслала на електронну пошту інтернет-видання Район.Рожище Світлана М. 

«Просто шокують люди своєю наглістю, - пише жінка. - Невже немає іншого місця припаркувати машину ніж посеред тротуару? Це біля відділення поліції».

2

1

«Продовжуємо тему паркування біля відділення міграційної служби в Рожищі. 14.00 год, 20 березня, знову посеред тротуару. Як тут проходити?», - пише Світлана.

1

Шановні водії, правила дорожнього руху діють для всіх. Пам'ятайте, якщо ви хочете комфортно пересуватися на своїх автомобілях, дбайте про те, щоб було комфортно всім учасникам дорожнього руху. Тим більше не перегороджуйте своїми автомобілями тротуари, які не призначенні для паркування ваших авто. Зміни починаються локально, й саме з вас.

Коментарі
21 Березня 2018, 16:44
А ще чомусь поліція зовсім не бачить постійно припарковане авто прямо під знаком заборони біля магазину "Ажур". Для цього "бізнесмена" що закони не писані?????????? от вам і поліція....
21 Березня 2018, 17:58
Той "Бізнесмен", що паркується біля магазину "Ажур", нічого не порушує, тому що паркується перед знаком, а заборона діє після знаку. Учіть правила шановний.
21 Березня 2018, 18:16
колись Будяк швиденько навів би порядок .а тепер скрізь бардак
21 Березня 2018, 22:48
В часи Будяка було три москвіча і дві волги в Рожищах))) зараз наведи попробуй в кожного другого авто!
22 Березня 2018, 13:42
Воно то так, але ж той порядок ніхто і не намагається наводити. А все просто - оштрафуй з одного боку Рожищ порушника, і одночасно з другого. І все. По Рожищах моментально такий хай піде, що поліція вже штрафує, що годі й сподіватися.....
24 Березня 2018, 02:01
Дуже сильно сумніваюся, що цей "хай", як ви кажете, піде кудись і дійде до когось! Скільки людей біля базару оштрафували?! Там стало менше паркуватись? Став один, приїхав другий, думає "той же ж став, а чого б і мені біля його не припаркуватися", і так за годину там колейка в 100 метрів вже стоїть з обох боків причому! Приїжджає поліція, підходить до одного водія, а він каже "та чого я? Во дивіться ще 20 машин біля мене!" А приїхало лише два поліцейських. Як справитись одночасно з усіма? Дасте відповідь? Далі давайте. Стоїть машина на тротуарі біля поліції? Чому не зайшли до чергового? Викликали б інспектора, склали б постанову на водія, відібрали б у вас пояснення як у свідка і все! Хтось вкурсі про кількість населення Рожищенського району? А про кількість працівників поліції? Люди, почніть для початку з себе, а не ви бачите лише авто припарковане на тротуарі або авто біля Ажура! Тим, що Ви лише виклали фото в інтернет нічим не допоможете!
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024