Апеляція не допомогла: Підприємство сплатило кошти на розвиток інфраструктури райцентру

19 Березня 2018, 19:30
2105

Підприємство змусили сплатити кошти на розвиток інфраструктури міста Рожище.

Зазначається, що із ТзОВ “Волинська нафтогазова компанія” стягнуто 138 тисяч гривень пайової участі у розвиток інфраструктури міста Рожище, - інформує прес-служба прокуратури області.

Прокурори встановили, що підприємство, всупереч вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ухилилось від укладення договору пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту та сплати відповідних коштів до місцевого бюджету.

Так, проводячи реконструкцію АЗС у Рожищі, товариство не звернулося до прийняття об’єкта будівництва в експлуатацію у міську раду задля укладення такого договору, а після здачі об’єкта на листи органу місцевого самоврядування з повідомленнями про необхідність укладення договору та сплати коштів відповідало відмовою.

Втрутившись у ситуацію, прокурори у суді домоглися стягнення з підприємства цих коштів, проте господарське товариство, не погодившись із рішенням суду першої інстанції, оскаржило його апеляційному порядку.

Рівненський апеляційний господарський суд, дослухавшись до доводів прокурорів, залишив в силі рішення суду першої інстанції.

Відтак тепер гроші перераховані в місцевий бюджет у користь Рожищенської місцевої ради.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром