19 березня: День народження святкує талановитий художник з Рожища

19 Березня 2018, 06:20
3749

19 березня на чергову сходинку свого молодого життя ступив відомий чоловік нашого краю і непересічна особистість, талановитий художник Віталій Шевченко.

Бажаємо імениннику, невичерпного джерела енергії, натхнення та творчої наснаги. А ще оптимізму та доброї долі, родинного затишку, миру та злагоди.

Нехай завжди вдається усе задумане, друзі приносять радість, а колеги підтримують у роботі.

Творчого зростання та реалізації усіх планів, Божого благословення на усі добрі справи та наміри, життєвих гараздів, благополуччя, любові та кохання. І усе це – при міцному здоров’ї та доброму гуморі.

Нехай Вас оберігає Господь!

День Ангела святкують: Аркадій, Конон, Костянтин, Олена, Федір, Феофіл (Теофіл).

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: У православних християн початок п'ятого тижня (седмиці) Великого посту, Похвальна, пам'ять преподобної Марії Єгипетської. Православна церква згадує у молитвах Знайдення Чесного Хреста і цвяхів святою царицею Оленою в Єрусалимі. Віруючі приклоняються до Ікон Божої Матерi Ченстоховської, Шестокiвської i «Благодатне Небо».

9 березня в історії: Цього дня народились видатні українські поети Максим Рильський (1895-1964) та Ліна Костенко (1930). 60 років тому (1958) у Страсбурзі відкрили перше засідання Європарламенту, законодавчого органу ЄС, який обирається прямим голосуванням громадянами Європейського Союзу.

Погода: Сьогодні очікується -6..-1 °C, без опадів, слабкий вітер. Завтра: -4..-2 °C, сильний обложний сніг, замерзаючий (переохолоджений) туман, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять преподобного Іова Анзерського. У небі вже можна побачити білого лелеку, який повертається у свої рідні краї. Також може повертатись і трясогузка, хоча для неї ще зарано.

Коментарі
19 Березня 2018, 13:40
Вітаю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024