18 березня: Дні народження святкують бухгалтер міської ради та депутат райради

18 Березня 2018, 07:50
Бухгалтер фінансової групи ДНЗ Рожищенської міської ради Олена Войтович 4224
Бухгалтер фінансової групи ДНЗ Рожищенської міської ради Олена Войтович

18 березня молодий ювілей святкує провідний бухгалтер фінансової групи ДНЗ Рожищенської міської ради Олена Войтович. Також День народження зустрічає депутат Рожищенської районної ради Петро Козак

Щиро вітаємо іменинників! Бажаємо сонця та спокою на душі, міцного здоров’я, любові та добра. Нехай здійснюються усі плани, зреалізовуються задуми, а Господь дарує наснагу та силу до праці.

Бажаємо невичерпного джерела натхнення, оптимізму та завжди позитивних емоцій. Любові, щастя, родинного затишку на многая літа. З роси та води!

День Ангела святкують: Адріан, Давид, Іван, Іраїда, Конон, Костянтин, Микола, Марко, Онисим, Федір, Феофан.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православна церква вшановує пам'ять мученика Конона Ісаврійського; мученика Конона городника. Віруючі вклоняються іконі Божої Матері «Виховання». Завершується четвертий тиждень (седмиця) Великого посту (віруючі згадують преподобного Іоана Лествичника, який вчив людей боротися з гріхом).

У неділю, 18 березня 2018 року, два професійні свята: День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення та День працівника  податкової та митної справи України.

Погода:  Сьогодні очікується -7..-3 °C, без опадів, свіжий вітер. Завтра: -6..-1 °C, без опадів, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди: 18 березня відзначається день пам'яті мученика Конона Ісаврійського. У народі святого Конона називають Городником. З цього дня починалась гаряча городня пора. У народі говорили: «На Конона Градаря починай копати грядки в городі».

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024