«Цивільний Корпус «Азов. Волинь» хоче змінити майбутнє вихованців притулку з Рожища

27 Лютого 2016, 22:20
2976

Волонтери Волинського центру допомоги учасникам АТО та активісти Цивільного Корпусу «Азов. Волинь» 25 лютого відвідали Рожищенський притулок для дітей. Вони відвезли дітям подарунки та солодощі, пише ВАР.

За словами волонтерки центру Ольги Валянік, такі зустрічі потрібні цим дітям.

— Ми приїжджаємо в Рожищенський притулок вже не перший раз. Діти завжди чекають нас, бо ми завжди привозимо щось смачненьке, а також книги та іграшки. Шкода, що ми не можемо телефонувати до них та спитати, що з речей їм потрібно. Приїжджати до цих дітей дуже важлива справа, адже вони цього дуже потребують, – розповіла активістка.

Представники Цивільного Корпусу «Азов. Волинь» передали дітям гостинці та солодощі. Також хлопці поспілкувалися з дітьми та розповіли про те, чим займається їхня організація. Вихованці притулку розпитували у азовців про війну.

— Цивільний Корпус «Азов. Волинь» долучається до таких поїздок, тому що там перебувають діти, майбутнє яких ще можна змінити. Завдання нашої організації сприяти цьому і зробити все, аби ці діти стали хорошими людьми, які приноситимуть користь суспільству. Адже діти – це наше майбутнє, – пояснив очільник організації Олександр Дмитрук.

Окрім спілкування з дітьми, волонтери грали з ними в ігри та влаштували чаювання. Діти, в свою чергу, подякували за подарунки та вже зробили замовлення на наступну поїздку.



 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром