Благодійники допомогли коштами на операцію Павлові Хоменському

14 Березня 2018, 22:35
3806

Коштами благодійників вдасться оплатили вартість пластини для Павла Хоменського з Рожища, який потрапив у ДТП. 

Нагадаємо,10 березня невідомий водій збив 43-річного атовця Павла Хоменського і втік з місця ДТП

Внаслідок аварії потерпілий отримав перелом ноги. У четвер, 15 березня, Павлові мають зробити операцію та вставити пластину, коштів на яку родина не мала. Ми просили небайдужих людей допомогти зібрати необхідну суму грошей, а саме 9 300 грн.

За словами мами Павла, Валентини Григорівни, відгукнулося чимало небайдужих, яким вона щиро дякує та молитиме Бога за їх здоров'я. Але, на жаль, зібраних коштів не вистачило б. Проте їх використають на післяопераційний період.

Побратими Павла Хоменського з ГО «Рожищенське районне об’єднання учасників АТО» звернулися за допомогою до керівництва однієї з фірм Рожища. 

Сьогодні на електронну адресу інтернет-видання Район.Рожище надійшла особлива подяка керівництву ТзОВ «Цунамі» в особі Руслана Деречинського та його дружини Наталії від ГО «Рожищенське районне об’єднання учасників АТО» за оплату пластини Павлу Хоменському.

«ГО «Рожищенське районне об’єднання учасників АТО» висловлює щиру вдячність ТзОВ «Цунамі» (керівник Руслан Деречинський)  за придбання пластини для Павла Хоменського. Хочеться зазначити, що керівництво «Цунамі», а особливо сім’я Деречинських, ще з перших днів війни взяли на себе левову частину допомоги бійцям, які воюють на Сході: і коштами, і харчами, і необхідним обмундируванням.

Але про свою роботу та внесок ніколи не говорять. Тому ми, демобілізовані бійці АТО, хочемо сьогодні щиро подякувати за надану допомогу нашому побратимові. Приємно усвідомлювати, що є люди, чиї серця, наміри і дії спрямовані на творення добра, люди, які при першому поклику, простягнуть руку допомоги.

Ваша допомога – це завжди неоціненний внесок, а також відчутна підтримка нужденним. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто їх чекає.

Впевнені, що ваша діяльність є прикладом і для інших благодійників. Надаючи допомогу, Ви не просто даруєте матеріальні цінності, але й даєте радість і надію нужденному. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться сторицею».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39