Рожищан закликають зробити подарунок сину померлого захисника України

12 Березня 2018, 06:48
5035

Триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

15 березня своє 11-річчя відзначить Назар Мельничук. Його тато Олександр помер в зоні АТО у червні 2016 року.

Назар розповідає, що він захоплюється футболом і у майбутньому мріє стати відомим футболістом. Для того, щоб покращити свої вміння у цій грі, відвідує гурток із футболу. Хлопчик любить прогулянки на свіжому повітрі разом із братиками та сестричками (у нього в сім’ї є ще 3 рідних братів та старша сестричка), а також ходити в гості до своїх друзів.

Як і кожна сучасна дитина, Назар полюбляє проводити час за комп’ютером граючи цікаві ігри, а його улюблений мультик – Ніндзяго. У сім’ї Мельничуків є два собаки з якими хлопчик любить гратися і гуляти.

Нині наш майбутній іменинник навчається у 5 класі. Успішність свою оцінює як непогану, проте, чесно зізнається, що міг би прагнути й до кращого. Серед улюблених предметів Назарчика – фізкультура, трудове навчання та історія, а от математику наш майбутній іменинник не надто любить.

Юнак розповідає про те, що він намагається завжди допомагати своїм мамі й бабусі. До слова, саме бабуся Тамара та мама Людмила є для хлопчика життєвими авторитетами, адже вони, за його словами – добрі та справедливі. Про маму Людмилу Юріївну Назарко каже, що не оминає нагоди допомогти їй по господарству і завжди думає про неї з ніжністю в серці та любов’ю.

З великим теплом хлопець розповідає про свою родину: «Моя родина велика та згуртована. Ми звикли підтримувати один одного у тяжку хвилину та піклуватися. На свята ми завжди збираємося разом, їздимо до бабусі. Матуся з дитинства привчила нас до порядку та дисципліни, а також поважати усе, що нас оточує. Наша сім’я дуже дружна і вона для мене – найкраща». Свою родину Назар бачить як часточку великої, квітучої України. Він дуже любить свою Батьківщину та рідну мову.

Зробити сюрприз Назару може кожен, привітавши його з Днем народження на свій розсуд – а при потребі ми вам у цьому допоможемо! Наш контактний номер: 0509734484 та 0989481450. Інформація про батька хлопця є у Книзі пам’яті.

Назар Мельничук
Назар Мельничук

Волонтерський рух Мeцeнaти для сoлдaтa цінує будь-яку допомогу, сприяння та розголос для підтримки дітей Небесного Легіону у цей складний для їхніх сімей час. Маєте бажання підтримати дітей – переказуйте кошти нашому координатору даного проекту Natali Sky.

(Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), адже під нашою опікою станом на 2018 рік – 221 дитина, віком від 3 місяців до 20 років!

Але в переказі ви можете і конкретно зазначити, на яку саме дитину адресуєте допомогу! Також можна до нас присилати вже готові (придбані) подарунки, аби ми могли їх святково вручити тій дитині, до якої прихильне саме ваше серце. Буде класно, якщо ви бажатимете ще й долучитися до поїздки та безпосереднього привітання дітей разом з нами!

Коментарі
12 Березня 2018, 22:43
танюха не видаляй коменти!!!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024