Тихотин: працював «мобільний соціальний офіс»

27 Лютого 2018, 12:06
3436

Відбувся виїзний прийом робочої групи «мобільного соціального офісу» на території Тихотинської сільської ради.

У роботі «мобільного соціального офісу» взяли участь представники управління соціального захисту населення та служби у справах дітей райдержадміністрації, управління Пенсійного фонду, ‒ повідомляють в управлінні соціального захисту райдержадміністрації.

Громадяни звертались із питаннями: призначення субсидії на оплату житлово-комунальних послуг за спрощеним  порядком, надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, надання послуг особам з інвалідністю І групи та громадянам, старшим 80-річного віку, одноразової допомоги учасникам АТО, призначення пенсій у зв’язку зі змінами до чинного законодавства України та інші.

Коментарі
28 Лютого 2018, 12:17
Тихотин маленьке село, з великими амбіціями! Якщо його не поглине децентралізація, то можливий хороший розвиток! Головне сільським жителям триматися разом, мати спільне бачення, відстоювати село, школу, бібліотеку. Багато зроблено за останні роки - Зупинки, освітлення, загалом територія змінилася в кращу сторону. Тихотинці, нехай система вас не зламає! Відстоюйте своє село! Обєднуйтеся в міцну команду з відстоєнням своїх позицій!
28 Лютого 2018, 15:42
Про виїзний прийом робочої групи «мобільного соціального офісу» на території Тихотинської сільської ради місцеві не були поінформовані.Ганьба с/голові.
28 Лютого 2018, 16:32
Чому до Тихотинців звернення,освітлення по Бортяхівці,а Тихотин в прольоті,як завжди!
28 Лютого 2018, 19:29
Все з часом. Але коли у вас не буде єдності і підтримки, що чітко прослідковується у двох попередніх коментарях, можете втратити усе. Тоді ви точно ні освітлення, ні мобільних соціальних груп не побачите. От чому люди звикли ганьбити усе що мають? Менталітет обіс..и. Кому від того краще? Самі ж себе зїмо називається.
28 Лютого 2018, 19:53
Оголошень не бачили?)))) Чи в хату з поклоном до кожного ходити? Цікавтеся життям села трохи. Бо написати "ганьба" кожен гаразд, а що ти зробив для свого села?. Правильно- нічого. І навіть якби був на чолі то певне б пропустив всі оголошення, бо не уважний
28 Лютого 2018, 23:54
І Спостерігачка і Юнка і 111,відчувається рука,самі себе "пропихають",рекламують і т.д.,як і у всіх с.р.,молодці! Про яке об"єднання можна говорити,тільки б не чіпали!
01 Березня 2018, 00:12
Обєднання це нуль перспективи для такого маленького села, щоб там не агітували. Більшість отримає центр громади. Поки самостійні, то тримаються ще. Не розхвалюю с/р, але останні роки не найгірші, і таки роблять трохи. Ніколи не догодиш усім. Хто б не був на тій посаді, будуть критикувати. А депутатові пораджу працювати на село, його пріорітети, можливо на перекір голові, і тим більше "керовнікам" зверху, відстоюйте свої позиції, рекламуйте свої ідеї й погляди, й можливо ви станете на чолі. Та чи певні що не отримаєте клейма "пропхали", "як завжди свої" і т. п.????Сумніваюся. Якщо людину критикують значить вона не сидить на місці (в якому напрямку рухається це інше питання), а мовчати на засіданнях і анонімно критикувати не велике діло. Працюйте, створюйте ініціативні групи, контролюйте - для цього і потрібні депутати. По одинці важко щось зробити, тому як писала в першому пості - обєднуйтеся і відстоюйте себе, своє село!
02 Березня 2018, 20:36
В Немері голава с/р взагалі нічого неробить.Коли незайдеш,то каву пють.В Тихотині хоч щось.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024