27 лютого: День народження святкує фермер з Пожарок

27 Лютого 2018, 05:00
Володимир Євгенович Колбач із села Пожарки 6536 Джерело: visnyk.lutsk.ua
Володимир Євгенович Колбач із села Пожарки

27 лютого День народження святкує Володимир Євгенович Колбач із села Пожарки – знаний в окрузі господар та депутат Рожищенської районної ради.

Щиро вітаємо іменинника! Бажаємо сонця та спокою на душі, міцного здоров’я, любові та добра. Нехай здійснюються усі плани, зреалізовуються задуми, а Господь дарує наснагу та силу до праці.

Бажаємо невичерпного джерела натхнення, оптимізму та завжди позитивних емоцій. Любові, щастя, родинного затишку на многая літа. З роси та води!

День Ангела святкують: Веніамін, Ісак, Кирило, Михайло, Костянтин, Федір.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православна церква вшановує пам'ять рівноапостольного Кирила, учителя слов'ян; преподобного АвксентіяВеликий піст.

27 лютого в історії: 100 років тому (1918) січові стрільці почали похід проти більшовицьких військ, що напали на Україну.

Погода:  Сьогодні очікується -14..-8 °C, переважно без опадів, помірний вітер.

Прикмети дня: чим холодніше 27 лютого, як і під час усього останнього тижня лютого, тим більш спекотним та сухим буде літо. Ясна погода на Кирила - до морозів.

Народний прогноз погоди: 27 лютого вшановується пам’ять святого рівноапостольного Кирила. У давнину цього дня повитухи приймали з гостинцями жінок, у яких вони приймали пологи. У минулі часи помітили, що хороша погода на Кирила — до міцних морозів.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром