У Рожищенському районі вимагають повернути державі земельну ділянку в понад 7 га

26 Лютого 2018, 17:03
3815

Маневицька місцева прокуратура звернулася з позовом в інтересах держави в особі Рожищенської районної державної адміністрації та Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, аби зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Сіаль» повернути земельну ділянку загальною площею 70288 кв. м, яка розташована за межами села Валер’янівка на території Руднянської сільської ради.

Прокурори з'ясували, що господарське товариство продовжує використовувати ділянку, на якій знаходиться родовище пісків «Валер’янівське-2», після закінчення у травні минулого року дії договору оренди, – повідомляє прокуратура Волинської області.

У задоволенні позову про визнання договору недійсним суди всіх інстанції, у тому числі  Рівненський апеляційний господарський суд та Вищий господарський суд України, товариству минулоріч відмовили.

Позаяк недійсним договір не визнавався, він є обов’язковим для виконання сторонами правочину, й прокурори в суді наполягатимуть на поверненні земельної ділянки у володіння та користування держави.

Коментарі
26 Лютого 2018, 22:00
Бізнес. Срана держава.
27 Лютого 2018, 02:06
Скоро з цієї держави залишиться пустиня із злиденним народом нищого сорту, а наші чиновники і еліта буде гріти пуза у своїх віллах закордоном, які придбала за гроші від розкрадання наших природних ресурсів, які, до речі, згідно Конституціі Украіни належать народу Украіни. І квартири в нас будуть продаватися за безцінь, бо ніхто не захоче їх купувати і жити в злиденній державі, яка вже й зватися так не буде...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024